REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįtikėtina, bet tiesa! Pačioje Rusijos gilumoje, Samaros mieste susiformavusi grupė „Cheese People“ sparčiai užkariauja muzikinį pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pernai viešėjusi Lietuvoje festivalyje „Be 2gether“ savo pasirodymu paliko daug neabejingų muzikos gerbėjų . Negana to, bet būtent „Cheese People“ kvartetui prognozuojamas didesnis tarptautinis pripažinimas nei Rusijos vardą garsinusioms „TaTu“.   

REKLAMA

Tik pernai viešai pasireiškę „sūrio žmogeliukai“ įžūliai maišo „funk“, „disko‘, „electronica“ ir „trip-hop“ ritmus. Analogų neturintys savo šalyje „Cheese People“ iš proto veda ir nuostabą kelia daugelio klubų lankytojams. Dabar maištingieji kaimynai rengia pirmąjį savo Baltijos šalių turą ir balandžio 22 dieną pasirodys Vilniuje, klube

„Tarantino“.  

„Cheese People“ žavi savo ryžtų ir, be abejo, talentu. Olya, Anton, Sergey ir Michael – tai „šviežios“, išprotėjusios ne standarto grupės „Cheese People“ nariai. Žvitrių ritmų, patrauklių žodžių angliški tekstai dainuojami įsimintino balso vokalistės Olios sugriaus visus iki šiol nusistovėjusius Rusijos muzikos standartus Lietuvoje. Jei ieškote kažko tikrai naujo, lengvai šokiruojančio ir tikrai nuostabą keliančio „Cheese People“ kaip tik yra tai.

REKLAMA
REKLAMA

„Cheese People“ Baltijos šalių turas bus pirmasis žingsnis į vakarų Europą.  Be to išduosime paslaptį, Manfredas iš Metal on Metal prasitarė kad šiuo metu įrašinėja naują kurinį kuriame žada panaudoti „Cheese People“ grupės vokalą.



Grupė „Cheese People“

Visą tai prasidės pasirodymu balandžio 22 dieną, klube „Tarantino“.

Iki pasimatymo!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų