REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Vilniaus „Lietuvos rytas“ pradėjo atkrintamąsias ULEB taurės varžybas. Išvykoje vilniečiai rungtyniavo su Udinės „Snaidero“ ir pralaimėjo rezultatu 72:75.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynes aktyviai pradėjo abi komandos, kurios apsikeitė taikliomis atakomis – 5:6 po kelių minučių. Netrukus šeimininkai pataikė du metimus iš eilės ir jau pirmavo 10:6. „Lietuvos ryto“ puolimas strigo ir šeimininkai pamažu didino persvarą 18:9, 22:10. Paskutinėms kėlinuko minutėmis svečiai sėkmingai užbaigė keletą atakų ir sušvelnino skirtumą iki šešių taškų – 24:18.

REKLAMA

Antrame kėlinuke vilniečiams teko atlaikyti dar vieną italų spurtą – įpusėjus ketvirčiui rezultatas buvo jau 39:23 „Snaidero“ naudai. „Lietuvos rytą“ į priekį patraukė Andrius Šležas ir Artūras Jomantas, bendromis pastangomis sušvelninę skirtumą iki 46:37. Į pertrauką komandos išėjo po taiklaus Kristapo Valterso tritaškio – 49:37.

Po pertraukos vilniečiai ėmė sparčiai mažinti skirtumą. Prie A.Šležo ir A.Jomanto prisidėjo Marijonas Petravičius, pelnęs septynis taškus. Kėlinukui įpusėjus „Lietuvos rytas“ priartėjo per vieną metimą 54:53, tačiau keletas klaidų neleido galutinai perimti iniciatyvą – 61:57.

Ketvirtame kėlinuke vilniečiams buvo pavykę persverti rezultatą 64:61, tačiau varžovai čia pat jį išlygino. Iki rungtynių pabaigos nė vienai komandai nepavyko įgyti didesnės persvaros. Publiką palinksmino italų aukštaūgis Christianas Di Giuliomaria – vienas jo baudos metimas apskritai nelietė lanko, o kitas į krepšį įkrito nuo lentos. Paskutinę minutę italams pavyko įgyti trijų taškų persvarą, o tolimas Ivano Koljevičiaus bandymas buvo blokuotas – 75:72 „Snaidero“ naudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų