REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Suicide DJs“ sugrįžta su nauja daina

Ryški ir charizmatiška jaunų aktorių ir muzikantų grupė „Suicide DJs“ dovanoja klausytojams savo naujausią kūrinį „Sleep Well“, kuris jau pasiekė Lietuvos radijo stotis.

REKLAMA
REKLAMA

Tai yra ketvirtasis radijo singlas iš praėjusių metų pabaigoje pasirodžiusio debiutinio grupės albumo „Animation (…)“, kurio pristatymo koncertas sutraukė arti tūkstančio klausytojų, o patį albumą puikiai įvertino daugelis muzikos kritikų.

REKLAMA

Ankstesnis grupės radijo singlas „Final Shot (Vitaras remix)“, pasirodęs dar metų pabaigoje, sulaukė didelio šokių muziką grojančių stočių dėmesio. Šiuo metu šis kūrinys radijo stoties „Power Hit Radio“ apdovanojimuose, kurie įvyks balandžio pabaigoje, minimas tarp pretendentų laimėti „Geriausios lietuvių šokių muzikos dainos“ nominacijoje.

Pačią pirmąją savo dainą „The Samurai Song“ grupė „Suicide DJs“ radijo stotims pasiūlė beveik lygiai prieš metus, taip pat praėjusių metų balandį. Šį kūrinį pamėgo nekomercinę muziką grojančios radijo stotys ir iki šiol tai yra vienas didžiausių favoritų muzikantų koncertuose. Vasaros pabaigoje nuskambėjusi melancholiška baladė „Time to Leave“ atvėrė grupei duris į didžiausias šalies radijo stotis.

REKLAMA
REKLAMA



„Suicide DJs“ Kauno klube „Pasaka“ (M.P.3 nuotr.)

„Suicide DJs“ muzikantams priklauso geriausių lietuviškos muzikos naujokų titulas ir ilgiausias – sudarytas iš daugiau kaip 150 žodžių – muzikos albumo pavadinimas Lietuvoje, o galbūt ir pasaulyje. Sausio mėnesį grupei buvo įteiktas Lietuvos rekordų knygos diplomas, užfiksuojantis ilgiausią mūsų šalyje kompaktinės plokštelės pavadinimą.

Visuomet linksmai nusiteikę ir energija trykštantys „Suicide DJs“ muzikantai jau subūrė didelį fanų ratą, kurie ne tik aktyviai šėlsta per grupės pasirodymus, bet ir sukūrė grupės gerbėjų internetinį dienoraštį, kuriame pateikia šviežių įspūdžių iš koncertų, nuotraukų, vaizdo medžiagą ir kviečia įsitraukti į diskusiją. Šį dienoraštį galima aplankyti adresu http://suicidedjs.blogas.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų