REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išleistas naujas Irenos Starošaitės albumas

Irena Starošaitė išleido savo naują albumą, kuriame sudėta 12 ramybe, meile ir šiluma dvelkiančių lopšinių, tarp jų galima rasti jau žinomų, liaudiškų, ar dainų, jau tapusiomis klasikinėmis lopšinėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Albumas skirtas ir patiems mažiausiems, kuriems lopšinės-tai pirmoji  muzikos pajauta, ir suaugusiems, kuriems su lopšinėmis grįžta  gražiausi vaikystės prisiminimai, kad beklausydami ar dainuodami jie prisimintų seną ar išmoktų naują lopšinę. Lopšinė-tai pats geriausias būdas „susikalbėti“ su mažyliu, kai kiti būdai yra beviltiški.

REKLAMA

„Norėčiau palinkėti visoms mamoms dainuoti lopšines savo vaikučiams ir džiaugtis kiekviena šilta akimirka, praleista su savo mažyliu.“-sako Irena Starošaitė. – „Albume yra ir viena labai man brangi daina „Aš saugosiu tavo sapną, mažyti“, kuri yra skirta mano sūnui Vakariui.“

Lopšinė skirta apraminti ar nuraminti, todėl į albumo dainas Irena Starošaitė yra sudėjusi visą savo vidinę ramybę, pačius šilčiausius žodžius, iš kurių mažylis gauna pirmąsias  žinias apie jam dar nežinomą pasaulį. Albume galėsite rasti net šešis lopšinių karaoke variantus, kad mamos galėtų padainuoti savo mažiesiems vaikučiams.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų