REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Soliniu keliu žengti nutarusi buvusi „mangė“ Viktorija Perminaitė po pirmojo savo koncerto prisipažino: „Scenoje jaučiausi tokia vieniša. Net nesupratau - iš džiaugsmo ar liūdesio pradėjau verkti.“

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau praėjusį šeštadienį gimtajame uostamiestyje antrą solinį pasirodymą surengusi Vika buvo rami. Ji jau žinojo, kodėl lipa į sceną ir ką savo dainomis nori pasakyti klausytojams.

REKLAMA

„Kita vertus džiaugiuosi, jog visas emocijas išgyvenau per pirmąjį savo solinį koncertą. Tuomet anksčiau galėjau ištaisyti savo klaidas“, - atviravo Vika, pamažu prisijaukinanti mintį, jog scenoje būtent ji ir tik ji yra vakaro karalienė.

„Įvairiuose TV projektuose, laidose ar fotosesijose taip pat dalyvaudavau be „Mango“ merginų, tačiau stovėti scenoje vienai - visai kas kita. Visa atsakomybė gula ant tavo pečių, visi žiūrovų žvilgsniai įsmeigti į tave, ir tu privalai juos atlaikyti, - atvirauja V. Perminaitė. - Per koncertus pasirodau su keturiomis šokėjomis, tačiau yra keli kūriniai, kuriuos atlieku visiškai viena. Tos dainos man ir yra sunkiausios.“

REKLAMA
REKLAMA

Beje, Vika soliniuose koncertuose atlieka ne tik naujausius savo kūrinius, bet ir „Mango“ dainas. Ar šios nesukelia dainininkei prisiminimų?

„Man vis dar atrodo, kad niekas nepasikeitė. Išskyrus tai, jog tas dainas atliekame nebe trise, o tik aš viena“, - šypsosi atlikėja. Ji ir šią vasarą praleis koncertų salėse. Kaip ir pastaruosius 11 metų. Artėjant šiltajam metų sezonui Vikos solinių koncertų grafikas bus gana įtemptas.

V.Perminaitė soliniu keliu pradėjo žengti ne pačiu lengviausiu šaliai laikotarpiu. Ar nesibaimino mergina to, kad scenoje ją pasitiks pustuštė salė?

„Ne pačiais geriausiais šaliai laikais savo gyvavimą pradėjo ir „Mango“, - mena Vika. - Tuo metu šalį taip pat krėtė krizė. Koncertuodavome 40 žmonių. Daug kas sakė: „Ši grupė neišliks.“ Tačiau vėliau vis tiek atėjo laikas, kai surinkdavome pilnutėles sales ir arenas. Tad ir dabartinės krizės nesureikšminu. Svarbiausia, kad norėtum gyventi su muzika, o ne iš jos. Dabar puikus metas žmonėms perrikiuoti savo vertybes, idealus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų