REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lyginant su vakar diena, antradienį NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržoje prekybos aktyvumas išaugo, pranešė investicinis bankas „Finasta“. Biržoje buvo pasiekta beveik du kartus didesnė apyvarta nei pirmadienį – 1,92 mln. litų. Kilusių ir kritusių bendrovių buvo po lygiai – 11, tačiau OMX indeksas lengvai koregavosi 0,09 proc. iki 160,16 punkto. Aktyvumu išsiskyrė „Teo LT“ ir „Ūkio banko“ vertybiniai popieriai, kurių investuotojai perleido už 749 tūkst. litų ir 479 tūkst. litų. „Teo LT“ kaina nusileido 0,81 proc. iki 1,23 lito, o „Ūkio banko“ kaina nukrito 4,55 proc. iki 0,84 lito.

REKLAMA
REKLAMA

NASDAQ OMX Rygos biržoje kaina koregavosi tik trijose pozicijose, o biržoje buvo pasiekta 3,7 tūkst. latų apyvarta. Investuotojų dėmesio nebesulaukianti NASDAQ OMX Rygos birža ir toliau išlieka labai neaktyvi, o didesnės apyvartos pasiekiamos tik investuotojams susidomėjus kuria nors viena iš bendrovių.

NASDAQ OMX Talino birža pasigirti aktyvia prekyba taip pat negalėjo. Buvo sudaryti tik 144 sandoriai, kuriais buvo perleista vertybinių popierių už 168 tūkst. eurų. Į pirmą vietą pagal aktyvumą vėl grįžo „Estonian Telecom A“ vertybiniai popieriai, kurių buvo parduota už 57 tūkst. eurų, o kaina nukrito 0,21 proc. iki 4,70 euro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų