REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 20 dieną prekyboje pasirodys net 4 metus brandintas „Depeche Mode“ albumas „Sounds of the Universe“.

REKLAMA
REKLAMA

Ištikimiausi grupės gerbėjai galės įsigyti ir specialią albumo versiją, įrašytą ypač kokybišką garsą atkuriančioje vinilinėje plokštelėje.

REKLAMA

Naujausią „Depeche Mode“ albumą jau dabar galima užsisakyti internetu, oficialioje grupės svetainėje „Depechemode.com/SOTU“. „Sounds of the Universe“ kaina 8.58 svarai sterlingų (apie 43 Lt), albumas vinilinėje plokštelėje kainuos brangiau – 17.59 svarų sterlingų (apie 88 Lt). Muzikantai neslepia, kad naujausius kūrinius perkelti į vinilinius diskus nuspręsta ne tik siekiant geresnės garso kokybės, bet ir dėl nostalgijos grupės praeičiai.

REKLAMA
REKLAMA

„Daugelis vyresniosios kartos melomanų iki šiol prisimena tą malonų garsą, tylų traškesį, kai patefono adata paliečia besisukančią plokštelę. Nors iš pažiūros nepraktiškos ir atgyvenusios, tokios plokštelės atkuria švaresnį garsą – tikri muzikos mylėtojai tai žino ir vertina. Be to į vinilinius diskus buvo įrašyti ir pirmieji mūsų kūriniai, tad „Sounds of the Universe“ bus savotiška duoklė nostalgijai, grįžimas į jaunystės laikus“, – pasakojo „Depeche Mode“ narys Andy Fletcheris.

Naujausią savo albumą britų muzikantai pristatys pasaulinėse gastrolėse „Tour of the Universe 2009”, į kurias įtrauktas ir Vilnius. Turo metu „Depeche Mode“ planuoja aplankyti 28 miestus 22 šalyse. Manoma, kad gyvus grupės pasirodymus visame pasaulyje išvys daugiau nei 1,3 mln. žmonių.

„Depeche Mode“ koncertas Lietuvoje įvyks gegužės 27 dieną. Vilniuje, „Žalgirio“ stadione. Paskutiniuosius bilietus į renginį dar galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Koncertą organizuoja pirmaujanti Rytų ir Vidurio Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų