REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš paskutines Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliaraus sezono mačą su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa, Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausias treneris Gintaras Krapikas atskleidė, kad kauniečiams rungtynėse negalės padėti Darius Šilinskis bei teigė, jog norėtų užbaigti reguliarųjį sezoną be pralaimėjimų.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip vyko pasirengimas šioms rungtynėms?

- Rengėmės kaip ir paprastoms varžyboms. Dirbome per treniruotes, žiūrėjome jų rungtynių vaizdajuostes. Pasirengimą šiek tiek palengvino tai, kas turėjome galimybę stebėti kaip vilniečiai žaidė tris iš eilės aukšto lygio rungtynes Europos taurėje.

REKLAMA

- Ar visi žaidėjai pasirengę išbėgti į aikštę?

- Kurį laiką nesitreniravo Povilas Butkevičius ir Eurelijus Žukauskas, tačiau vakar jie prisijungė prieš komandos ir rytojaus mače turbūt žais. Traumuotas yra ir dar keletą savaičių nežais Darius Šilinskis, kuriam yra stipriai sumuštas raumuo.



- Ar nemanote, kad jūsų žaidėjams dabar bus dar didesnė motyvacija nugalėti „Lietuvos rytą“?

- Nemanau, kad tai bus papildoma motyvacija, nes ir taip jos žaidėjams netrūksta, nesvarbu ar šių komandų dvikova vyksta sezono pradžioje, ar pabaigoje, visada jos sulaukia daug dėmesio ir abiejų komandų žaidėjams kovoti motyvacijos niekada netrūksta.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar manote, kad vilniečiams užteks jėgų?

- Sunku pasakyti kaip čia bus. Jie žaidė tris labai sunkias rungtynes, kurios pareikalavo daug fizinių jėgų, tačiau tas turnyras „Lietuvos rytui“ baigėsi sėkmingai ir tai galbūt padės jiems greičiau atsistatyti. Ar tas nuovargis bus - pamatysime rungtynių metu.



- Ar jums labai svarbu laimėti reguliarųjį sezoną?

- Manau, kad kiekviena komanda norėtų kuo aukščiau baigti sezoną. Mes norime užbaigti reguliarųjį sezoną be pralaimėjimų ir turime puikią progą tai padaryti, nes rungtyniausime namuose, savų žiūrovų akivaizdoje.

- Ko žiūrovams tikėtis iš rytojaus rungtynių?

- Kaip ir visada – emocingų, gražių rungtynių ir bekompromisės kovos.

Edgaras Pulkovskis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų