REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę bus sužaisti pirmieji UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio susitikimai. Jau šiandien savo jėgas išmėgins keturios komandos: „Manchester United“ bandys įveikti FC „Porto“, o „Villarrealis“ priims Londono „Arsenalą“. Dar du mačai įvyks rytoj.

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester United“ (Anglija) – FC „Porto“ (Portugalija)

Nors nuo paskutinių „Manchester United“ rungtynių Anglijos „Premier“ lygoje praėjo dar tik dvi dienos, ekipos strategas seras Alexas Fergusonas įsitikinęs, kad jo auklėtiniai bus spėję atgauti jėgas ir tinkamai pasiruošę mūšiui su portugalais:

REKLAMA

„Įspūdingai išplėšta pergalė 3:2 prieš „Aston Villą“ atgaivino mūsų klubą. Tikiuosi, kad žaidėjai bus lygiai taip pat užsivedę iki galo ir šiandienos rungtynėse. Mes išnagrinėjome „Porto“ futbolininkų žaidimą ir turime pripažinti, kad jie yra tikrai stiprūs, ypač fiziškai, taigi laukia įdomios rungtynės.“

Tuo tarpu „Porto“ strategas Jesualdo Ferreira teigė, kad portugalai stengsis žaisti atakuojantį futbolą ir įmušti bent vieną įvartį:

REKLAMA
REKLAMA

„Anglų komandos namuose mėgsta rungtyniauti greitai ir daug atakuoti, tačiau mes taip pat turime išlaikyti savo žaidimo braižą. Nežadame atsisakyti savo išpuolių, nes kitaip apie pergalę galime nė negalvoti. Vis dėlto mums svarbiausias dalykas šiandien yra pasiekti įvartį.“

„Villarreal“ CF  (Ispanija) – Londono „Arsenal“ (Anglija)

Nors „Villarreal“ CF vienuolikė pastaruoju metu nedžiugina savo sirgalių rezultatais Ispanijos „La Liga“ čempionate, ji yra itin kovingai nusiteikusi prieš pirmąjį UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mačą su „Arsenalu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikiuosi, kad perimsime iniciatyvą į savo rankas nuo pirmųjų minučių. „Arsenalas“ dabar yra kiek atjaunėjusi, bet vis dar labai patyrusi komanda. Nors jų žaidėjai ir keičiasi, tai vis dar ta pati Arsene'o Wengero ekipa, žaidžianti kokybišką futbolą“, – varžovus gyrė „Villarreal“ CF vairininkas Manuelis Pellegrini.

„Arsenal“ treneris Arsene'as Wengeras pareiškė, kad abu šie klubai yra panašaus pajėgumo ir turi praktiškai vienodus šansus iškopti į turnyro pusfinalį:

„Mes esame stiprūs savo komandine dvasia, nors šį sezoną ir susilaukėme daug kritikos. Manau, šiandien tiek mūsų, tiek priešininkų galimybės yra vienodos – po 50 procentų, todėl, norėdami žengti į kitą UEFA Čempionų lygos etapą, turime puikiai pasirodyti jau pirmajame susitikime“.

Priminsime, kad abiejų šios dienos rungtynių pradžia – 21 val. 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų