REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiečiausios Velykos su Ignu ir Kasčiu Torrau

Velykų išvakarėse – šeštadienį, balandžio 11-ąją – uostamiesčio naktiniame klube „Global“ užvirs ryškiausi muzikiniai margučių dažai: tikrojo pavasario linksmybėms  klubinėtojus prižadins komandos „Atari“ žvaigždės Ignas ir Kastis Torrau.

REKLAMA
REKLAMA

Populiariojo Kauno naktinio klubo „Exit“ rezidentai į Klaipėdą atvyksta nusiteikę ilgai nakčiai, kupinai keitimosi energija procedūrų. „Global“ mane visada žavi šiluma, kurią jaučiu iš žmonių, – atviravo Kastis Torrau. – Grodamas šiame klube, jaučiuosi tarsi namie, vadinasi, galiu maksimaliai atsiskleisti.“

REKLAMA

Anot Igno, jo šių metų gyvenimo leitmotyvas – energinga, jaunatviška ir labai melodinga nuotaika, kuri diriguoja visiems didžėjaus reikalams. „Kuo toliau, tuo labiau pritrūkstu žodžių muzikai kategorizuoti, todėl vadinkime tai tiesiog techno“, – nūdien artimiausią savo sielai skambesį nusako Ignas, klaipėdiečiams rengiantis galingą progressive setą.

Abu klubinės kultūros propaguotojai šiemet ketina įgyvendinti ne vieną sumanymą. „Pagaliau vėl lendu į studiją – kursiu muziką, noriu pasiruošti vasarai“, – pasakojo Ignas.

REKLAMA
REKLAMA

Ruoštis išties yra kam – liepą didžėjus ir prodiuseris pasirodys didžiausiame Norvegijos festivalyje „Quart“, kuris nuo 1992-ųjų į Kristiansandą sutraukia dešimtis tūkstantančių įvairiausių žanrų atlikėjų ir jų gerbėjų. Po vienerių metų pertraukos sugrįžtančiame festivalyje šiemet laukiama tokių gyvų legendų, kaip Marilyn Manson bei „Guns N‘Roses“ gitaristas Slash, kultinių grupių „Placebo“, Korn, „Black Eyed Peas“ ir kitų.

Kastis Torrau taip pat turi savo „programą minimum“: išleisti keletą kūrinių ir padaryti gerą pradžią kitų metų projektui, kurį didžėjus kol kas saugo paslaptyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ligšioliniai darbai džiugina autorių atsiliepimais. Drauge su komandos draugu Donatello įrašytas kūrinys „Magnetism“ susilaukė tokių prodiuserių, kai Dubfire, Danny Howells, Funk D‘Void ir Tom Taylor, palaikymo bei siūlymų išleisti jį autoritetingų prodiuserių globojamose leidybos kompanijose. Nuspręsta „Magnetism“ į pasaulį paleisti vienu metu su kitu kūriniu, šiuo metu esančiu finišo tiesiojoje.

Be šių reikalų, šiemet Kastis Torrau ketina aplankyti visus Lietuvos kampelius. „Improvizuotas turas, kuris net specialiai neplanuojamas dėliojasi itin sklandžiai – mano pažintis su mūsų šalies klubine kultūra ne tik didžiuosiuose, bet ir mažesniuose miestuose. Žmonės visur mėgsta muziką ir susirenka smagiai pašokti“, – sakė rezidencijas įvairiuose šalies klubuose derinantis didžėjus.

Vakarėlis „Velykos! Atostogos!“ su klubinės kultūros kūrėjais ir propaguotojais Ignu ir Kasčiu Torrau – šį šeštadienį klube „Global“. Mažojoje salėje gros rezidentai Blackie ir Small Town Boy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų