REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Olialia“ pretendentei Žanetai Bočkutei pavydėti gali daugelis merginų – ji važiavo fotografuotis vieno „Olialia“ projekto reklaminei kampanijai, o netyčia tapo ir kitos reklamos veidu!  

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdoje šiuo metu gyvenanti, tačiau iš Rietavo kilusi mergina „Olialia“ fotosesijai nusifotografavo rudenį, po to dalyvavo įvairiuose Vilniuje bei Klaipėdoje vykusiuose renginiuose. Vos pamatę modelio duonos jau šiek tiek paragavusios merginos nuotraukas, darytas „Olialia“ savaitės pretendentės fotosesijoje, su Žaneta susisiekti iš karto panoro naujai kuriamo „Olialia“ projekto vadovai.  

REKLAMA

„Labai nustebau sulaukusi pasiūlymo atvykti į Vilnių, fotografuotis naujo projekto reklamai. O kai atvykau man pasiūlė nusifotografuoti dar ir „Olialia SexyCola“ reklaminiams plakatams. Džiaugiuosi tokia įdomia galimybe, visos jau matytos „SexyColos“ reklamos man labai patiko – jos naujoviškos, su originalia idėja, netikėtos ir dar nenusibodę bei puikiai atspindi pačią „Olialia“ projekto koncepciją“, - sakė Žaneta.  

REKLAMA
REKLAMA

Ji tikisi, kad nenuvils ne tik „Olialia SexyCola“ reklamos, bet ir jos skonis. „Na, jau visai netrukus, šio mėnesio pabaigoje, bus galima jos ir paragauti“, - nusišypsojo gražioji žemaitė. Reklaminius plakatus su jos atvaizdu galima pamatyti didžiausiuose ir populiariausiuose šalies laikraščiuose, žurnaluose, interneto svetainėse.



Žaneta Bočkutė


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų