REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip atsakas į juntamą džiazo muzikos tuštumą Lietuvos eteryje gimsta nauja internetinė radijo stotis (www.oscarjazz.fm).

REKLAMA
REKLAMA

OscarJazz Radio - projektas, kurio tikslas reprezentuoti šiandieninę džiazo kultūrą.

Keletą metų su bendraminčiais, džiazo mėgėjais ir kolekcininkais, brandinta idėja sukurti kokybišką radijo stotį, grojančią džiazą, šiandien virsta realybe. Procesą paspartino bendravimas su džiazmenais, jų susidomėjimas ir kaip visada tokiais atvejais tinkamos pažintys tinkamu laiku. Kalbėdami su potencialiais partneriais esamose radijo stotyse deja susidurėme su stagnacija ir abejingumu. Potencialių kolegų nenoras keistis ar pripažinti, kad ši niša Lietuvoje yra neišvystyta, paskatino mus pradėti nuo nulio.

REKLAMA

OscarJazz Radio orientuotas į platų džiazo klausytojų diapazoną. Atskaitos taškas yra Miles Davis fusion era. Amplitudę apiprėžti pakankamai sunku. Grosime nuo Miles‘o iki Nu Jazz, integruodami klubinius „dj mixus“. Plečiantis kolektyvui fonoteka artėja prie 10000 kūrinių. Orientuojamės į išsilavinusį įvairių amžiaus grupių klausytoją, kuris pavargo nuo primityvios kultūros ir jos 24/7 dominavimo rinkoje. Mūsų misija - apjungti džiazo kultūros atstovus Lietuvoje, kad vyresnioji ir jaunesnioji muzikantų bei klausytojų karta turėtų abiem pusėms priimtiną bendrą muzikos erdvę.

REKLAMA
REKLAMA

Turime tikslą, kad visi, kurie džiazuoja ir neturi galimybės patekti į eterį, būtų išgirsti. Tai pat organizuosime džiazo renginius, kurie suburtų visus mėgstančius šią muzikos kryptį tarpfestivaliniu laikotarpiu.

Balandžio 11 dieną 21 val. švenčiame savo gimimą Havana Social Club Šermukšnių g. 4 a. Programoje Jazz Quintet: Marius Šinkūnas – vibrofonas, Paulius Zdanavičius – klavišiniai, Vytautas Skudas – trimitas, Maksimas Perepelica – bosinė gitara, Darius Rudis – mušamieji bei Jam session su Dj‘s: Tomas Boo, Quazar, Justas Fresh, Evaldas Činga.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų