REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viktorija Perminaitė: „Savo laimę sugrioviau pati“

Jau šį antradienį laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – naujausi, ilgai slėpti ir gandais apipinti grupės „Mango“ ateities planai. Buvusios šou pasaulio žvaigždės prisipažįsta iš tiesų neriančios į visiškai naujus verslo vandenis ir atidarančios kelionių agentūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Koks bus jos pavadinimas? Kur „Mango“ merginos skraidins lietuvaičius,  kaip pasidalino pareigas naujoje darbovietėje ir ar trys draugės nebijo imtis nelengvų darbų sunkmečio akivaizdoje?  - į šiuos klausimus merginos atsakys laidoje.

REKLAMA

Ne mažiau nei nauja merginų veikla intriguoja ir nuoširdi buvusios „Mango“ žvaigždės  Viktorijos Perminaitės išpažintis. Mergina tikisi ne tik sėkmingai darbuotis kelionių agentūroje, bet ir sėkmingai tęsti solinę karjerą. Tačiau bene skaudžiausia iš Viktorijos lūpų išgirsti prisipažinimą, kad kažkada ji pati sugriovė asmeninę laimę.

„Dažnai elgdavausi netinkamai, dažnai elgdavausi egoistiškai“,  - atsidūsta Viktorija, paklausta ar išsiskyrimas  po ketverių metų draugystės su populiariu dainininku Amberlife nebuvo klaida...

LNK „Gyvenimas pagal moteris“  - antradienį 20.30 per LNK

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų