REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Debiutinis sezonas stipriausiame Europos turnyre... triumfuojantys „Žalgirio“ krepšininkai... į viršų kylanti Eurolygos taurė... – 1999 m. šie epizodai auksinėmis raidėmis įsirašė į Kauno „Žalgirio“ istoriją.

REKLAMA
REKLAMA

Minint žalgiriečių pergalės Eurolygoje dešimtmetį, Kauno „Žalgirio“ klubas ir PLC „Mega“ gegužės 1 d. organizuoja krepšinio mėgėjų turnyrą „Žalgirio“ pergalei – 10 metų“. Pirmąją gegužės dieną turnyro dalyviai ir žiūrovai galės praleisti kartu su 1999 ir 2009 m. „Žalgirio“ komandų nariais!

REKLAMA

Krepšinio mėgėjų turnyras 3x3 bus surengtas PLC „Mega“ vidinėje kiemo aikštelėje, o jame gali registruotis komandos net šešiose amžiaus grupėse. Taip pat vyks šeimų turnyras, kurio metu kiekvienos komandos sudėtyje į aikštę turės išbėgti mama ar dukra. Norintys dalyvauti turnyre gali užsiregistruoti www.zalgiris.lt internetinėje svetainėje. Komandų registracija vyks iki balandžio 26 d., rungtynių tvarkaraščiai bus paskelbti balandžio 29 d.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimt – ypatingas skaičius, todėl specialiai šiam turnyrui yra parengta „auksinė 10 sekundžių“ taisyklė. Pagal šią taisyklę per paskutines 10 rungtynių sekundžių pelnyti taškai turės didesnę vertę.

Turnyras „Žalgirio“ pergalei – 10 metų“ neįsivaizduojamas be „Žalgirio“ krepšininkų. Žalgiriečiai ne tik pasveikins ir įteiks prizus nugalėtojų komandoms, bet ir dalyvaus konkursuose kartu su žiūrovais. O tokių konkursų tikrai netrūks – bus surengti BLIC turnyrai žiūrovams. Vietoje užsiregistravę dalyviai galės dalyvauti baudų ir tritaškių mėtymo konkursuose bei virtuoziškų metimų žaidime „Aplošk žalgirietį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ši pergalė – pati įsimintiniausia mano karjeroje, neįtikėtina, kad praėjo jau 10 metų – atrodo tai įvyko visai neseniai. Paminėkime šį triumfą kartu“, - sakė Eurolygos čempionas Eurelijus Žukauskas.

Neliks pamirštos ir merginos, galėsiančios dalyvauti šokių konkurse. Pertraukėlių metu žiūrovus labiausiai sužavėjęs ir geriausiai pasirodęs kolektyvas laimės galimybę sušokti per „Žalgirio“ rungtynių pertrauką Kauno sporto halėje. Šokių konkurso dalyvės turėtų registruotis el. paštu [email protected]

REKLAMA

Turnyro „Žalgirio“ pergalei – 10 metų“ nugalėtojų laukia gausybė prizų: 2009/2010 m. sezono Kauno „Žalgirio“ abonementai visai komandai, mini-abonementai į šių metų LKL finalo seriją bei daug vertingų dovanų nuo „Žalgirio“ komandos rėmėjų. Be to, kiekvienas dalyvis gaus po dvejus marškinėlius su „Žalgirio“ simbolika.

Išskirtiniais apdovanojimais galės džiaugtis ne tik laimėjusių komandų atstovai, bet ir viso turnyro metu labiausiai pasižymėję žaidėjai. Jiems bus įteikti individualūs Eurolygos laimėtojų S.Štombergo, T.Edney, A.Bowie, E.Žukausko ir kitų čempionais tapusių žalgiriečių asmeniškai įsteigti prizai.

Tad paminėkime „Žalgirio“ pergalę Eurolygoje visi kartu. Registruokitės krepšinio 3x3 turnyre, gegužės 1 d. atvykite prie „PLC „Mega“ įrengtų aikštelių ir praleiskite dieną su „Žalgiriu“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų