REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santuoka jungia nebūtinai tik du žmones!

Taip, trumpai galima apibūdinti premjerą, kuri laukia teatro mėgėjų ir kritikų. Prognozuojama, kad „Domino“ teatre statomas spektaklis „Mano žmonos vyras“ taps viena įsimintiniausių sezono premjerų. Nors spektaklio organizatoriai kol kas atsisako atskleisti būsimos premjeros detales, jie sutiko pateikti keletą įdomių faktų. Taip pat organizatoriai iš anksto visus perspėja, kad to, ką žiūrovai pamatys spektaklio metu, jokiu būdu nemėgintų pakartoti savo asmeniniame gyvenime!

REKLAMA
REKLAMA

Jie gyvenime neišvengia skandalų

Organizatoriai, paklausti, kodėl negali atskleisti aktorių pavardžių, paaiškino, kad su režisieriumi buvo pasirašyta sutartis, kuri įpareigoja neatskleisti pavardžių tol, kol vyksta įtemptas kūrybinis procesas. Spektaklio sumanytojai tikisi, kad aktorių pavardės galės būti paviešintos jau balandžio viduryje. Šiuo metu statomame spektaklyje vaidins skandalingai pagarsėjusios Lietuvos žvaigždės.

REKLAMA

„Šis spektaklis bus tikrai labai juokingas ir ypatingai išsiskirs iš mūsų teatro repertuaro. Žmonės, kuriuos pakvietėme vaidinti spektaklyje, yra gerai žinomi Lietuvos aktoriai. Kiekvienas iš jų yra labai unikalus. Vieni žiūrovai juos dievina ir žavisi, o kiti tiesiog nemėgsta, bet visada ateina pasižiūrėti“, - paslaptingai pasakojo teatro vadovas Egidijus Baranauskas. Lietuvoje būsimos premjeros aktorius galime nuolat pamatyti populiariuose žurnaluose, humoro laidose, bulvarinėse rubrikose, filmuose ir serialuose. Apie juos rašo ne tik Lietuvos, bet ir tokie laikraščiai kaip „New York times“.  

REKLAMA
REKLAMA

Ji vaidina su Holivudo žvaigždėmis

Itin kontraversiška moters rolė buvo pasiūta garsiai teatro aktorei. Apie jos vaidybą žino ne tik Europos, bet ir Amerikos žiūrovai. Ši Lietuvos teatro aktorė gali didžiuotis tuo, kad jai teko dirbti su tokiomis žvaigždėmis kaip Danieliu Kreigu (Daniel Craig) ir kitais garsiais Holivudo aktoriais. Aktorė vien Lietuvos teatro scenoje yra sukūrusi daugiau nei 20 skirtingų personažų, o jos balsas atpažįstamas ne tik iš filmų, kuriuose vaidino, bet ir jos įgarsintų kino personažų.

Jie buvo „Metų pora“

Vienas iš premjeroje vaidinsiančių aktorių publikai yra pažįstamas ne tik kaip puikus televizijos šou vedėjas ir improvizacijų meistras, bet ir kaip „Auksinio scenos kryžiaus“ apdovanojimą už geriausią vyro vaidmens atlikimą gavęs teatro aktorius. Kitas garsus aktorius jau ilgus metus taip pat nesitraukia iš televizijos, o jo asmenybė sulaukia ypatingai daug kontraversiškų komentarų. Kartu šiems aktoriams ir scenos partneriams buvo įteiktas šmaikštus „Metų poros“ apdovanojimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jo vardu pavadintas teatrų festivalis

Naujoji komedija statoma pagal vieno garsiausių Europos rašytojo Miro Gavrano pjesę „Mano žmonos vyras“. Pjesės autorius buvo apdovanotas geriausio Centrinės Europos rašytojo apdovanojimu. Spektakliai pagal šio autoriaus pjeses statomi daugiau nei 30-yje šalių, o jo pjesės jau yra išverstos į 25-ias pasaulio kalbas. Spektakliai, pastatyti pagal šio autoriaus darbus, rodomi viso pasaulio metropolijose: Paryžiuje, Maskvoje, Atėnuose,  ir net Buenos Aires. Nuo 2003-ųjų metų pagal Miro Gavran pjeses pasaulyje įvyko 160 premjerų, o jo spektaklius jau matė daugiau nei 2 milijonai pasaulio gyventojų.

REKLAMA

Miro Gavran savo gerbėjus nustebino įkūręs savo nuosavą teatrą, tačiau, maža to, šis rašytojas yra pirmasis visoje Europoje, kurio vardu pavadintas jau šešerius metus Slovakijoje vykstantis teatrų festivalis GAVRANFEST. Šio festivalio metu rodomi spektakliai, kurie yra pastatyti būtent pagal Miro Gavran pjeses.



Kojos (Dimitrijaus Matvejevo nuotr.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų