REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viktorija Perminaitė: „Geriausia – ekspromtas“

Praėjusį šeštadienį Viktorija Perminaitė nebuvo numačiusi jokio išskirtinio vakaro plano ir tiesiog nuėjo pasilinksminti į vieną Klaipėdos klubą. Čia ją nudžiugino netikėtas draugės iš Vilniaus skambutis.

REKLAMA
REKLAMA

Reikalus aptarusios merginos sutarė, kad norėtų žūtbūt susimatyti. Tada Vika, ilgai nesukusi galvos, sėdo į mašiną ir išlėkė į Vilnių. Važiuodama tuščia naktine autostrada, dainininkė garsiai pasileido muziką ir mėgavosi kelione. Atvykusi sostinėn, ji džiaugėsi savo ryžtingumu – susitikusios bičiulės puikiai praleido laiką. Sekmadienį Vika išvyko namo ir, parvažiavusi į Klaipėdą, pirmiausia nulėkė pasivaikščioti į pajūrį.

„Esu labai patenkinta savo operatyvumu, – juokėsi mergina, per parą patyrusi daugybę naujų įspūdžių ir atitrūkusi nuo visų muzikinių ir nemuzikinių rūpesčių. – Spontaniški poelgiai neretai būna patys geriausi!“ Beje, po tokių rutinos paįvairinimų kur kas paprasčiau sutelkti dėmesį į planus, o jų dainininkė turi nemažai – pavyzdžiui, šį šeštadienį, balandžio 4-ąją, Viktorija rengia koncertą Klaipėdos naktiniame klube „Martini“ ir šiuo metu kruopščiai ruošiasi pasirodymui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų