REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Forum Cinemas“ tęsia profesionaliai lietuviškai dubliuotų filmų tradiciją. Jau vasario mėnesį žiūrovams siūlo pažiūrėti režisieriaus Gary‘o Winicko sukurtą juostą „Šarlotės voratinklis“.
Pagal populiarų rašytojo E. B. White‘o kūrinį pastatytame filme kartu su aktoriais Dakota Fanning („Pasaulių karas“, „Degantis žmogus“, „Aš esu Semas“), Kevinu Andersonu, Essie Davis („Mergina su perlo auskaru“) „vaidina“ ir tikri gyvūnai. Juos įgarsino lietuvių aktoriai Liudmila Bulko, Natas Atmanavičius, Andrius Bialobžeskis, Inga Jankauskaitė, Arūnas Sakalauskas, Evaldas Jaras, Saulius Bagaliūnas, Giedrius Arbačiauskas, Larisa Kalpokaitė, Lina Buzdeikaitė, Ramūnas Rudokas ir kt.
Pagrindinis filmo „Šarlotės voratinklis“ herojus – paršelis Vilburas, kurį ką tik gimusi nuo mirties išgelbėja drąsuolė Fern (akt. D. Fanning). Mergaitei Vilburas – nepaprastas gyvūnas, kuriam ji skiria visą meilę, rūpestį, globą ir netgi nepabijo nusinešti į mokyklą! Kai Vilburas užauga, iš Fern glėbio jis persikelia gyventi į naują tvartą. Mielas, smalsus ir bendrauti mėgstantis gyvūnas trokšta kuo greičiau susidraugauti su savo naujų namų gyventojais. Tačiau viskas ne taip paprasta. Avys, karvės, antys, arklys visai nenusiteikę į savo būrį priimti naujo gyventojo. Tuo labiau, kai jam, kaip jie netyčia prasitarė, gyventi lemta tik iki Kalėdų... Atrodo, kad šįkart Vilburui nebepavyks išvengti liūdnos baigties, tačiau jo geriausia draugė – vorė Šarlotė – nusprendžia padėti. Savo kibiame voratinklyje ji pradeda mezgti žodžius, kurie ūkio savininką turi įtikinti, kad Vilburas – ne šiaip eilinis paršelis. Pamažu į kovą už Vilburo išgelbėjimą stoja visi tvarto gyventojai, tačiau kaip reikia įtikinti gyvūnų kalbos nesuprantančius žmones, ypač kai Kalėdos vis greičiau ir greičiau artėja?..
Nuoširdi, švelnaus humoro ir smagių nuotykių kupina istorija apie draugystę ir ištikimybę – lietuviškai dubliuotame filme „Šarlotės voratinklis“! Premjera Lietuvoje – vasario 16 dieną!
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų