REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aviakompanija „Ryanair“ atnaujintu maršrutu iš Liverpulio į Kauną atskraidino pirmuosius vasaros sezono keleivius.

REKLAMA
REKLAMA

„Ryanair“ Šiaurės ir Baltijos šalių rinkos vadovas Laszlo Marozsi neabejoja, kad Liverpulis yra aktuali kryptis Lietuvos keliautojams – jau pirmąją dieną atnaujintu maršrutu per Kauno oro uostą skrido daugiau nei 300 keleivių. O ir kultūros renginių gausa pernai lepinti Liverpulio gyventojai lietuviškuose turizmo informacijos centruose vis dažniau teiraujasi informacijos apie „Vilnius – kultūros sostinė 2009“ renginius.

REKLAMA

„Ryanair“ siūlo skrydžių krypčių iš Lietuvos į Didžiąją Britaniją pasirinkimą ir atsižvelgia į keleivių poreikius - šį sezoną aviakompanija siūlo ypatingai patogų susisiekimą su dažniausiai lietuvių keliautojų pasirenkamu miestu - Londonu. Į du Londono oro uostus – Stanstedą ir Lutoną „Ryanair“ iš Kauno skraidys 13 kartų per savaitę. Išlieka ir du savaitiniai skrydžiai į studentų tarpe populiarų antrą pagal dydį D. Britanijos miestą – Birmingemą.

Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas nusiteikęs optimistiškai: „Pastebime akivaizdų keleivių skaičiaus augimą. Puikūs ir „Ryanair“ veiklos rodikliai – 87 proc. skrydžių nusileidžia laiku ar netgi anksčiau nei numatyta tvarkaraštyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų