REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už MTV „The Paris Block“ vakarėlio vairo – mergina

„Amžini draugai su Paris Hilton“ laidos premjeros per MTV proga – rožinis „The Paris Block“ vakarėlis.

REKLAMA
REKLAMA

Rožinė – naujoji juoda, skelbia MTV ir visus klubinėtojus, balandžio 4 d. kviečia traukti iš spintos ir vilktis ant savęs bet kokius drabužėlius, kurie yra nors kiek rožinio atspalvio. Lankytojai į klube „Gravity“ vyksiantį „The Paris Block“ bus įleidžiami su gyvūnais – Jorkšyro terjerais. Rožinė, pūkučiai, kailiukai, svarovskiai, palydai – dailūs vaikinai, prabanga ir viskas, kas yra Paris, balandžio 4 d. bus „Gravity“.

REKLAMA

„The Paris Block“ bus grynai mergaitiškas tūsas, todėl net prie DJ pirma stos mergina – DJ Juice, o tik po to – vakarėlių rezidentas DJ Mamania.

MTV „The Paris Block“ vakarėlyje debiutuojanti DJ Juicy savo muzikinę karjerą pradėjo 2005 m. Jos įkvėpėjas buvo geriausias Ukrainoje hiphop ir r‘n‘b atlikėjas Dj Shked. Pastarasis merginai padėjo atrasti savo stilių bei išmokė kokybiškai atlikti muziką. DJ Juicy pirmieji darbai buvo Egipto naktiniuose klubose. Labai ten nesužibėjusi grįžo i Ukrainą kur pradėjusi bendradarbiavimą su agentūra „Party Salon“, kaip mat išpopuliarėjo, 2006 m. buvo nominuota, kaip geriausias debiutas naktinių klubų apdovanojimuose, dalyvavo DMC Ukrainos 2008 DJ čempionate ir išleido jau keturis savo darbų albumus, kurie puikavosi Ukrainos ir Rusijos topų viršūnėse.

REKLAMA
REKLAMA

„Mėgstu Paris stilių, MTV ir jauną publiką. Žinau, jog Lietuvoje merginų DJ šiuo metu dar nėra, todėl tikiuosi visus gerokai nustebinti ir surengti ne tik šokančiųjų kraują, bet ir aistras kaitinantį vakarėlį!”, - mintimis dalijosi DJ Juicy.

Tik balandžio 4 d. jaunimas galės išgirsti merginos miksuojamą muziką, panelės galės pasipuošti labiausiai rožiniais bei princesiškais drabužėliais, brunetės pasišviesinti plaukus, blondinėms bus puiki galimybė pabūti savo aplinkoje ir pasidžiaugti Paris Hilton vakarėliu.

MTV „The Paris Block“ vakarėlis, stilingiausiame Vilniaus naktiniame klube „Gravity“, balandžio 4 d.



DJ Juicy

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų