REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienintelio privataus investuotojo atstovo kalbos, kad neva į nacionalinę energetikos bendrovę verslininkus valstybė paprasčiausiai įviliojo, akivaizdžiai parodo, kad vieni iš  taip vadinamo liūto dalininkų jau galvoja apie atsitraukimo kelius ir naudą, kurią tokiu atveju galėtų gauti. Jau vien šios priežasties turėtų užtekti valstybei pradėti rimtas diskusijas dėl šio sandorio nutraukimo.

REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad daugiau kaip du trečdalius akcijų bendrovėje „LEO LT“ valdanti Lietuvos vyriausybė turi nedelsdama imtis iniciatyvos nutraukiant visus sandorius dėl nacionalinio investuotojo steigimo. Reikia grįžti į pradinę padėtį ir viską pradėti nuo švaraus popieriaus lapo. Kosmetiniai pakeitimai, kuriuos šiandien nusiteikę daryti konservatoriai, nieko nepakeis. Čia kaip vienoje labiau Vakarų pasaulyje populiarioje įstaigoje: net ir perstumdžius lovas, vyrai į langus vis tiek žvalgysis.

REKLAMA

Po Konstitucinio Teismo sprendimo dėl „LEO LT“ sukūrimo teisėtumo, Tvarkos ir teisingumo frakcija Seime yra įregistravusi įstatymo projektą, kuriuo remiantis būtų panaikintas Atominės elektrinės įstatymas. Būtent jo pagrindu ir buvo sukurtas šiandien daug problemų keliantis taip vadinamas nacionalinis investuotojas. Kėdžių perstumdymai LEO stebėtojų taryboje ir valdyboje problemos iš esmės neišsprendžia. Reikia ieškoti rimtų partnerių ir elektros jungčių, ir būsimos elektrinės statybai. Bet pirmiausiai reikia pasiekti, kad į privačias rankas atiduotas Lietuvos žmonių turtas vėl taptų jų nuosavybe. Kad ir kuo mus kaltintų, partija Tvarka ir teisingumas to siekė ir sieks.

Valentinas Mazuronis yra partijos Tvarka ir teisingumas pirmininko pirmasis pavaduotojas, frakcijos Seime seniūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų