REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Vilnių atvykstantis paneuropinės partijos "Libertas" vadovas Declanas Ganley (Deklanas Ganlėjus) paskelbs kandidatus, kurie po šios partijos vėliava Lietuvoje dalyvaus rinkimuose į Europos Parlamentą (EP).

REKLAMA
REKLAMA

Partijos atstovai susitikimus su potencialiais "Libertas" partneriais Lietuvoje pradės pirmadienį vakare, D.Ganley atvyks antradienio rytą. "Libertas" vadovas su potencialiais partneriais Lietuvoje aptars partijos veiklos galimybes šalyje ir artėjančiuose EP rinkimuose. Neskelbiama, su kuo konkrečiai planuojami susitikimai.

REKLAMA

Kaip BNS informavo viešųjų ryšių "Pro Group" atstovė Barbora Gedvilaitė, antradienį rengiamoje spaudos konferencijoje D.Ganley paskelbs asmenis, kurie birželį vyksiančiuose EP rinkimuose Lietuvoje kandidatuos kaip "Libertas" atstovai.

D.Ganley antradienį taip pat skaitys paskaitą Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų (TSPMI) institute.

Lietuvoje savo kandidatus į EP ketinančios kelti paneuropinės partijos "Libertas" lyderis D.Ganley Vilniuje lankėsi kovo pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet žurnalistų klausiamas jis neatsakė, kas Lietuvoje galėtų atstovauti šiam judėjimui. Tačiau D.Ganley tada buvo susitikęs su Tautos prisikėlimo partijos lyderiu, Seimo pirmininku Arūnu Valinsku.

Tautos prisikėlimo partijos prezidiumas šią savaitę gali spręsti, ar sudaryti bendrą kandidatų sąrašą į EP su "Libertas".

Anksčiau skelbta, kad "Libertas" ketina per rinkimus į EP kelti savo kandidatus visose 27 Europos Sąjungos (ES) šalyse. Partija nurodo sieksianti didesnės demokratijos, atskaitomybės ir skaidrumo ES.

EP rinkimai vyks birželio 7 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų