REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pokštams ir melagystėms skirtame „Žvaigždžių duetų“ koncerte paskutiniai liko gruzinė Šorena ir dainininkas Stano.

REKLAMA
REKLAMA

Jei kitą šeštadienį duetui ir vėl nepasiseks, jis turės palikti populiarųjį šou. Tačiau žaviosios Šorenos ir Stano poros gerbėjai  dar turi šansą išgelbėti savo favoritus nuo iškritimo.

REKLAMA

„Žvaigždžių duetų“ turnyrinėje lentelėje Giedrius Leškevičius ir Mia – vėl pirmieji. Per visą projektą Giedrius ir Mia vos vieną kartą nebuvo pirmojoje vietoje. Šį kartą komisija jiems už pasirodymą skyrė tik trečiąją vietą, bet į pirmąją juos pakėlė balsuodami žiūrovai.

Mažiausiai balsų televizijos žiūrovai skyrė projekto naujokams – „Interpolo“ pareigūnei Giedrei Tamulionienei ir Egidijui Sipavičiui. Tačiau pagal komisijos balus Giedrė ir Egidijus su kita pora - Audriumi Bružu ir Karina Krysko - dalinosi pirmąją-antrąją vietas.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia žiūrovų balsų sulaukė Dauros Zenkevičiūtės pasirodymas – balandžio 1-osios proga ji pakeitė partnerį ir duetu dainavo su Rūta Ščiogolevaite. Mundis pasirodė su Vaidu Baumila.

Dauros surinkti balsai bus pridėti prie kito šeštadienio Dauros ir Vaido dueto rezultatų, o Mundžio - prie Mundžio ir Rūtos poros rezultatų.

Pirmosios trys vietos po balandžio 1-ajai skirto „Žvaigždžių duetų“ koncerto pasiskirstė taip: pirmojoje – Giedrius ir Mia, antrojoje – D. Mertinas ir A. Cicėnaitė, trečiojoje – Daura Zenkevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žvaigždžių duetų“ turnyrinė lentelė:

1) G.LEŠKEVIČIUS ir MIA  

2)  D.MERTINAS ir A.CICĖNAITĖ

3)  D.ZENKEVIČIŪTĖ  

4)  A.BRUŽAS ir KARINA  

5) G.TAMULIONIENĖ ir EGIDIJUS  

6) MUNDIS  

7) SKAIVA ir RUSLANAS

8) A.ORLAUSKAS ir FARA

9) J.PAULAUSKIENĖ ir MERŪNAS

10) ŠORENA ir STANO 



LNK nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų