REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 4 dieną, 21.00 val., Jonas Čepulis, „FAILTE“ (rock), „Cojus“ (Vaidotas Mineikis), pasirodys klube „Musė“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis scenoje „Cojus“ (Vaidotas Mineikis) iš Vilniaus. Žmogus tiek savo išvaizda, tiek balsu labai primenantis Viktorą Cojų. Atlikėjas užaugęs toje epochoje, kurioje V. Cojus buvo mylimas už atvirumą, o jo įrašų kasetės keliavo iš rankų į rankas. Tikrai neįtikėtina ir verčianti dainuoti programa. Atlikėjas pritariant gitarai atliks V. Cojaus ir „DDT“ kūrinius.

REKLAMA

http://www.dpoezija.lt/naujienos/vaidotas-mineikis

Antrasis tą vakarą - Jonas Čepulis. Atviros sielos ir karšto temperamento atlikėjas. Stiprus balsas, įsimintina išvaizda ir sugebėjimas įsijausti į muziką ir savo atliekamas dainas. Apie Joną plačiau :

www.myspace.com/jonascepulis

Tretieji scenoje- Tarptautinę grupė - „FAILTE“ grojantis ne tik koverius,

bet ir savo kūrybos rusiško roko kūrinius..

„FAILTE“ išdygo 2005 metais. Per nei ilgą, nei trumpą 4 metų laikotarpį kolektyvas spėjo pasižymėti daugelyje Lietuvos alternatyvaus roko festivalių (nuo „Brodvėjus STAR“ iki „Naujo Kraujo“) bei įvairiausiose šalies koncertinėse aikštelėse (nuo Forum Palace erdvių, „Tamstos“, „Brodvėjus Pub“, „Intro“ klubų iki „Siemens Arenos“ bei „LITEXPO“ parodų rūmų scenų).

REKLAMA
REKLAMA

Kolektyvas aktyviai dalyvauja aktualiuose renginiuose, palaikydamas įvairias socialines akcijas prieš terorizmą, tautinę ir rasinę diskriminaciją, už brolybę, lygybę ir laisvę, koncertuoja įvairiuose menų, kultūros festivaliuose, miestų šventėse.

Per 4 metus savo evoliucijos ir kūrybinių ieškojimų šiandien „FAILTE“ įvardina savo muziką kaip eclectic rock.

http://failte.frype.lt/

Koncerto metu skambės daug visiems žinomų dainų iš tokių grupių kaip „Kino“, „DDT“, „Voskresenje“, „Agata Kristi“, „Akvarium“, „Korol i shut“, „Splin“ ir „Failte“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų