REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį, kovo 30 d., pradedami „Brussels Airlines“ kompanijos tiesioginiai skrydžiai Briuselis – Vilnius. Belgijos aviakompanija žada sujungti mūsų sostinę su Briuseliu keturiais skrydžiais per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

Inauguracinio skrydžio proga iš Belgijos į Lietuvą atvyksta 6 žurnalistų grupė, kuriems Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos parengė dviejų dienų pažintinę programą – žurnalistams bus pristatytas Vilniaus senamiestis ir Trakai, gausiausiai užsienio turistų lankomi objektai. Belgijos žurnalistai viename seniausių Vilniaus restoranų ragaus viduramžiškos „medžiotojų“ puotos vaišių.

REKLAMA

„Labai džiaugiamės, kad Europos Sąjungos sostinę Briuselį ir Europos kultūros sostinę Vilnių vėl sujungs tiesioginiai skrydžiai. Tikimės, kad po nedidelės pertraukos Lietuva oro keliais vėl bus lengviau pasiekiama iš daugelio Europos miestų“,- sako Valstybinio turizmo departamento direktorė Nijolė Kliokienė.

Pasak „Brussels Airlines“ atstovų, kompanija tikisi ne tik verslo ir Europos Sąjungos institucijose dirbančių keleivių - labai svarbu paskatinti abipusį turizmą. Belgijoje Lietuva dar nėra pakankamai žinoma, tad atvykstantys žurnalistai parengs savo šalies žmonėms straipsnius ir TV reportažus apie Vilnių ir jo apylinkes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų