REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržoje prekyba nebuvo labai aktyvi. Per nepertraukiamą prekybą vertybinių popierių perleista už 1,35 mln. litų, o per po prekybos vykusią sesiją įvykdytas vienas tiesioginis sandoris už 1,44 mln. litų „Rokiškio sūrio“ vertybiniais popieriais. Biržoje kilusių ir kritusių akcijų santykis buvo 13/7, todėl OMX Vilnius indeksas pakilo 0,6 proc. iki 158,65 punkto. Aktyviausiai prekiaujama pozicija ir toliau išlieka „TEO LT“, jos vertybinių popierių perleista už 623 tūkst. litų, o kaina krito 0,83 proc. iki 1,19 lito.

REKLAMA
REKLAMA

Štilis NASDAQ OMX Rygos biržoje tęsiasi jau ganėtinai ilgą laiką ir panašu, jog be užsienio investicijų čia apsieiti nebus galima. Pirmuosius atsigavimo ženklus tikriausiai bus galima pamatyti tik po to, kai bus pranešta apie besitaisančią Latvijos ekonomikos situaciją.

NASDAQ OMX Talino biržoje kotiruojamiems vertybiniams popieriams investuotojai nebuvo labai palankūs. Apyvarta smuko ir nusitempė ir indekso reikšmę 0,39 proc.  „Estonian Telecom A“ akcijos vis dar lieka labiausiai paklausios kaimyninėje biržoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų