REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Leo LT“ toliau byra. Šiandien stebėtojų tarybos pirmininkas (bendrovės prezidentas) Julius Niedvaras pranešė pasitraukiantis iš savo užimamų pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėkoju gerbiamiems akcininkams už suteiktą galimybę dirbti šiame unikaliame projekte. Ir toliau tikiu, kad Lietuvos energetika, skirtingai nuo kitų verslo sričių, gali išlikti nacionaline, o ne tam tikrų užsienio kompanijų verslo provincija. Energetinis Lietuvos saugumas gali būti užtikrintas, kaip ir sukurta elektros pardavimo rinka bei pastatyta nauja atominė elektrinė“, - teigia J. Niedvaras.

REKLAMA

Anot jo, „Leo LT“ kolektyvas sėkmingai įvykdė didžiąją dalį jam keltų uždavinių, tęsia ir pradėjo visus akcininkų numatytus strateginius projektus, per 2008 metus akcininkų turtą padidino beveik 1 mlrd. litų.

Ministro Pirmininko Andriaus Kubiliaus nenustebino nacionalinės energetikos bendrovės LEO LT stebėtojų tarybos pirmininko ir prezidento Juliaus Niedvaro atsistatydinimas iš pareigų.

„Tikiuosi, kad šis LEO LT prezidento sprendimas nesutrukdys dabartinei bendrovės stebėtojų tarybai ištaisyti klaidas, kurios leido bendrovės valdybos nariams pretenduoti į kelis šimtus tūkstančių litų siekiančias išeitines pašalpas. Tikiuosi, kad naujoji LEO LT stebėtojų taryba galės pradėti darbą nuo švaraus puslapio, o bendrovė įgyvendins svarbius Lietuvai strateginius energetikos projektus”, - sakė Ministras Pirmininkas A. Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę „Leo LT“ valdybos pirmininkas ir vyriausiasis vykdomasis pareigūnas Gintautas Mažeika bendrovės stebėtojų tarybai įteikė atsistatydinimo raštą.

Balsas.lt primena, kad viena Leo.LT griūtis pernai jau įvyko. Tuomet viskas aiškinta asmeniniais motyvais ir niekas nesutiko spėlioti - ar tai kiek nors paveiks deklaruotus valstybės norus - turėti naują branduolinę jėgainę.

Apie tai – LNK žinių videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų