REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodo, kad 1966 metais estrados primadona Ala Pugačiova buvo užmezgusi romaną su Vladimiru Visockiu, rašo Rusijos dienraštis „Komsomolskaja pravda“.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet dar niekam nežinomai Alai buvo vos 17 metų. Tuo tarpu 28 metų Vladimiras Visockis jau buvo pripažinta žvaigždė. Pugačiova ir Visockis susipažino Tagankos teatro restorane. Ten rinkdavosi visas Maskvos elitas.

REKLAMA

Visockio draugas aktorius Borisas Chmelnickis pirmas pastebėjo, kad Visockiui krito į akį Ala, rašo „KP“.

„Ji buvo tokia nuoširdi, o šiai savybei Visockis negalėjo atsispirti. Mes visi ją buvome įsimylėję. Be to, Alos labai gražios kojos. Todėl mes negalėjome nuo jos atitraukti akių“, - viename iš paskutinių interviu prisiminimais dalinosi Chmelnickis.

Žmonės, kurie tuo metu buvo vienoje kompanijoje su Visockiu ir Pugačiova, tvirtina, kad tarp jų buvo romanas. Tiesa, neilgas.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbama, kad pora išsiskyrė todėl, kad tuo metu Visockis ne tik turėjo žmoną, bet ir susitikinėjo su Tatjana Ivanenko. Ala Borisovna nenorėjo konkuruoti su dar dviem varžovėm.

Apie savo romaną su Visockiu Rusijos estrados dainininkė niekuomet viešai nekalbėjo. Tik vieną kartą yra užsiminusi, kad likus nedaug laiko iki legendinio dainininko mirties taip ir nespėjo su juo pakalbėti.

„Buvo 4 valanda ryto, kai aš panorau jam paskambinti, mane kamavo negera nuojauta. Tačiau visi mane atkalbinėjo nuo to skambučio. Kai pabudusi vėl norėjau jam paskambinti, man pasakė: "Vėlu, jo jau nebėra“, - sakė primadona.



Vladimiras Visockis, playcast.ru nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų