REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 28 d., šeštadienį, „Havana Social Club“ sienas drebins „Battlestep: Four Decks All Night“, kurio organizatoriai tikina, kad tai bus didelis vakarėlis keliomis prasmėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Keturios grojimo aikštelės, įspūdinga garso sistema, aštuoni, tarpusavyje besikaunantys diskžokėjai ... tai tik dalis to, ką ras vakarėlio dalyviai. „STEP“ vakarėlių maratonas tęsiasi ir šį kartą savo gerbėjams pristato... „MUTANTS“ (Didžioji Britanija)!

REKLAMA

„MUTANTS“ atvyksta į Vilnių,  „Havana Social Club“ pristatyti visiškai naują projektą, skirtą specialiai dubstep.lt. Šis kolektyvas yra hip-hop`o istorijos dalis, o dabar jie tapo nuožmiais dubstep`o kariais. „MUTANTS“ narys Jeff Metal yra vienas žymiausių Didžiosios Britanijos hip-hop`o scenos fotografų ir heavy beat muzikos prodiuseris (pradėjęs šią veiklą 1996 metais). Kitas „MUTANTS“ narys, Primecuts, yra du kartus laimėjęs ITF diskžokėjų čempionatą ir DMC komandinį čempionatą su grupe „The Scratch Perverts“.

REKLAMA
REKLAMA

Jie planuoja vienu metu keturiais grotuvais  groti savo sumiksuotą muziką, atsiduodančia Londono dubstep`o dvasia. Pagrindinėje vakarėlio salėje, su įrengta specialia L`Acoustics garso sistema, be „MUTANTS“ gros ir trys šaunios kompanijos iš Vilniaus: Mark Splinter ir Nightjar, atstovaujantys Dubstep.lt; 2Fresh ir Quazar iš Mondayjazz; Vaiper ir Alex D iš Despotin` Beat Club.  Šie keturi duetai žada padovanoti vakarėlio svečiams neįtikėtiną ritmų ir vibracijos sintezę. Antroje salėje visą naktį publiką hipnotizuos Ernestas Sadau ir Shn (min_for), o taip pat ir specialus vakarėlio svečias - Calli (A.J.A. Electronics).

Nepraleiskite šio neįtikėtino garsų sprogimo, nes „MUTANTS“ grasina visus neatvykusius surasti miegančius lovoje ir praryti gyvus!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų