REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Olialia pupytės“ savo dainomis ir seksualumu jau užbūrė Lietuvą, dabar eilė atėjo broliams bei sesėms iš Latvijos. „Playboy“ žurnalo viršelio merginos jau kuris laikas intensyviai ruošiasi šio ketvirtadienio koncertui kaimyninėje šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvome pakviestos koncertuoti Rygoje vyksiančiame degtinės „Russkij garant kachestva“ pristatyme. Vakaro organizatoriai norėjo kažko naujo ir įdomaus, o mes, nužengusios tiesiai nuo „Playboy“ viršelio, jiems pasirodėme pačios įdomiausios“, - pasakojo „Olialia pupytė“ Oksana Pikul.

REKLAMA

Koncertui už Lietuvos sienos ribų merginos ruošiasi labai rimtai: įsigijo naujus sceninius kostiumus, iš naujo prisiminė savo ne tik lietuviškas, bet ir itališkas bei angliškas dainas, o grupės himno „Olialia pupytės“ versiją specialiai šiam renginiui įrašė ir rusų kalba.

„Organizatoriai prašė, kad dainuotumėme įvairiomis kalbomis, tad šį jų pageidavimą stengiamės išpildyti. Mums ir pačioms labai smagu, kad mes sugebame įrašyti ne tik lietuviškas dainas. Štai itališkas dainas  mums padėjo įrašyti dainininkas ir italų kalbos dėstytojas Mino. Jis prižiūrėjo, kad mūsų tarimas būtų taisyklingas, kad tikri italai, išgirdę mus dainuojančias, neturėtų dėl ko priekaištauti“, - pasakojo O. Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualiųjų lietuvaičių trijulė su dideliu džiaugsmu laukia savo pirmojo pasirodymo už Lietuvos sienos ribų. „Pas vokalo dėstytojus tobuliname savo dainavimo sugebėjimus, o profesionalūs choreografai mus moko šokio judesių. Neatmetame galimybės, kad kitąmet ir mes dalyvausime nacionalinėje Eurovizijos atrankoje“, - paslaptingai apie grupės ateities planus kalbėjo dainininkė.

Apie artėjantį „Olialia pupyčių“ koncertą kaimyninėje šalyje jau aktyviai kalba ir populiariausi Latvijos portalai. Sunku būtų surasti puslapį, kuriame nebūtų užsiminta apie seksualiųjų lietuvaičių trio.

Aušra Prasauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų