REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šios savaitės LKL rungtynių prognozės

Šią savaitę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komandos sužais dvejas rungtynes. Vilniaus „Lietuvos rytas“ namuose susitiks su Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkais, o Panevėžio „Techasas“ savų žiūrovų akivaizdoje kovos su „Alytaus“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienis (03.25)

„Lietuvos rytas“ – „Nevėžis“

Tai bus priešpaskutinė „Lietuvos ryto“ repeticija prieš Europos taurės finalinio aštuoneto varžybas. O ta repeticija neturėtų būti bloga - „Nevėžio“ komanda kokybės atžvilgiu pakankamai geras varžovas šeimininkams ir pastarasis tikrai nebijos vilniečiams mesti iššūkį. Taigi „Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis veikiausiai galės spręsti savus uždavinius, kurių svarbiausiais dabar – tinkamai pasiruošti svarbioms Europos taurės rungtynėms. „Lietuvos ryto“ krepšininkams šiuo metu reikia grįžti į tinkamą žaidimo ritmą po treniruočių stovyklos Druskininkuose.

REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Lietuvos rytas“ – „Nevėžis“ 95proc. prieš 5 proc.

Penktadienis (03.27)

„Techasas“ – „Alytus“

9-tą ir 10-tą pocijas užimančių komandų dvikova bus įdomi tiek, kiek to norės abi komandos. Tiek „Techaso“, tiek „Alytaus“ komandoms jau praktiškai nėra vilčių patekti į LKL atkrintamąsias varžybas. Tiesa, būtent alytiškiai dar bent teoriškai gali pakovoti dėl vietos aštuntuke, bet tokiu atveju jiems reikėtų laimėti visas likusias trejas rungtynes (prieš „Techasą“, „Kaunas Triobet“ ir „Šiaulius“) ir laukti, jog „Aisčių“ komanda per likusias dvejas rungtynes (su „Žalgiriu“ ir „Sakalais“) neiškovotų pergalės. Tuomet „Alytaus“ ir „Aisčių“ komandos susilygintų pergalių skaičiumi, o kadangi reguliariajame sezone „Alytus“ abu kartus nugalėjo Kauno komandą (104: 101, 96:93), pastumtų ją į devintąją vietą.

lkl.lt prognozė: „Techasas“ – „Alytus“ 55proc. prieš 45 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų