REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neaiškūs reklamos agentai, prisistantys „Snoro“ banko akcininkų Maskvoje atstovais, šiomis dienomis itin aktyviai ieško ryšių su Lietuvos žiniasklaida. Dienraščio „Respublika“ vadovybė perspėja, kad tai labai gerai suplanuota provokacija.

REKLAMA
REKLAMA

„Respublikos“ leidinių grupė sulaukė prašymų už pinigus blokuoti bet kokią „Snoro“ bankui nepalankią informaciją.

REKLAMA

Pirmadienį neaiškūs „Snoro“ akcininkų viešųjų ryšių atstovai ir vienas iš banko vadovų telefonais atakavo „Respublikos“ vadovus.

„Respublikos“ atstovai neabejoja, kad provokaciją iššaukė jos leidinių grupės pastarųjų mėnesių akcijos.

Pirmiausiai, „Respublika“ subūrė skirtingų įsitikinimų žmones į „Žalgirio“ pasipriešinimo judėjimą, vienintelės „Respublikos“ grupės leidiniai šiomis dienomis skiria itin didelį dėmesį homoseksualų propagandai Lietuvos vaikų darželiuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Snoro“ banko Viešųjų ryšių ir rinkodaros departamento direktorius Dominykas Mertinas „Vakaro žinioms“ paaiškino, kad „Snoras“ šiuo metu nėra sudaręs sutarčių ir neturi neformalių santykių nė su viena viešųjų ryšių agentūra.

Anot jo, „AB bankas SNORAS yra atvirą verslą propaguojanti, Nasdaq OMX Vilnius biržoje listinguojama bendrovė, kurios veiklos rezultatai yra audituojami nepriklausomos audito kompanijos. AB bankas SNORAS neturi tikslo nuslėpti jokios informacijos apie savo veiklą“.

Daugiau apie banką „Snoras“ skaitykite čia:

„Snoro“ bankas keikiamas Anglijoje

Sušaudyti bankininkų likimai

Nauja „Snoro“ investicija – 7,5 mln. litų

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų