REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Perdėta motinos kontrolė varo Pamelą Anderson iš proto.

Buvusi „Malibu gelbėtojai“ žvaigždė pakvietė savo mamą paviešėti pas save, norėdama, kad ši padėtų prižiūrėti du jos sūnus - 12 metų Brandoną ir 11 metų Dylaną. Tačiau dabar Pam jau gailisi dėl šio sprendimo: mat jos mamytė ėmė kontroliuoti padėtį namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinis sakė žurnalui „National Enquirer“: „Carol įsivaizduoja, kad ji geriau nusimano apie vaikų auklėjimą. Ji įvedė savo tvarką namuose. Carol nori žinoti, kur jos dukra eina ir kada grįš. Pamelai patinka, kad ji gali sulaukti pagalbos iš savo motinos, tačiau kai ši pradeda visur pernelyg kištis,  Pam iš įniršio norėtų jai nurauti plaukus“.

REKLAMA

Pamela paprašė motinos atvykti iš Kanados į Malibu po to, kai jos namus paliko vaikų auklė, be to, daug jėgų ir nervų iš Pam atima namų remontas.

41 metų aktorę labai erzina ir tai, kad motina nuolat kišasi į jos meilės reikalus.

Pamela, kuri buvo ištekėjusi jau tris kartus, šį kartą draugauja su elektriku Jamie Padgettu. Motina dar nėra įsitikinusi, ar šis vyras yra tinkamas variantas jos dukrai. Dėl šios priežasties motina nuolat kamantinėja Jamie ir bando atkapstyti ką nors iš jo praeities. Kai Pamela ima jai priekaištauti, Carol atšauna: „Esu tavo motina ir turiu teisę klausinėti“.

Carol taip pat nurodinėja, ką Pamela ir jos vaikai turėtų valgyti, pranešama, jog ji net susipyko su garsiosios blondinės asmeniniu virėju. Carol sakė esanti nepatenkinta jo ruošiamu maistu ir paprašė nieko negaminti, kol ji gyvena čia: esą ką nors užkąsti sau ir vaikams ji mielai pagamins pati.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų