REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gravity“ - mylimiausias klubo didžėjus Ian Pooley

„Šį penktadienį, kovo 27 d., jeigu ne pats mylimiausias, tai vienas mylimiausių „Gravity“ didžėjų - grįžta! Ir mes patys tuo labai džiaugiamės“, - tvirtina klubo atstovai.  Ian Pooley plačiau pristatinėti nebereikia – jis vienas žinomiausių house muzikos didžėjų ir prodiuserių pasaulyje, lyginamas nebent su daug metų blizgančiais Dimitri From Paris, Kevin Yost ar  Gilles Peterson. Ian Pooley madingas buvo prieš dešimt metų, toks jis yra ir dabar.

REKLAMA
REKLAMA

Greičiausiai, visi iki vieno prisimena, o gal net iki šiandien klauso nepriekaištingą jo diską „Since Then", kurių yra parduota per pusę milijono kopijų. Beje, pernai pasirodė paskutinis taip pat labai išpopuliarėjęs vokiečio albumas „In Other Words“. Prieš tai klube „Gravity“ Ian Pooley grojo penkis kartus ir visi, absoliučiai visi, renginiai buvo „sold-out'iniai“. Be jokios abejonės, jis toliau išlieka vienu labiausiai laukiamų didžėjų ne tik svetur, bet ir Lietuvoje. Karščiausioje pavasario house muzikos naktyje kartu su svečiu gros Saulty ir Andrius Rio.



Nesuskaičiuojami maestro darbai

REKLAMA

Du kambarius užimančią plokštelių kolekciją, kurioje per 30 000 plokštelių, turintis Ian Pooley kaskart groja labai įvairią muziką, tačiau visuomet suranda kelią į skirtingų pasaulio šalių žmonių širdis. Tai natūralu, nes jo setuose gausu skirtingų kultūrų ir stilių ritmų - braziliškos elektronikos, ispaniško temperamento, šokių muzikos Mekos Ibizos nuotaikos. Mėgstamiausi jo stiliai deep house, tech-house ir latin-house.

REKLAMA
REKLAMA

Visus atlikėjo įrašus sunku suskaičiuoti, bet mes pabandysime. Keturi vienas už kitą garsesni albumai, daugiau nei 50 singlų bei 100 remiksų garsiausiems iš garsiausių Bob Sinclair, „X-Press2“, „Daft Punk“, Carl Cox, „The Cardigans“, Ian Pooley atvedė iki šokių muzikos maestro ir aukščiausios lygos didžėjaus bei prodiuserio titulų. Jį klauso, myli, gerbia, dievina įvairiausių elektroninės muzikos krypčių muzikos gerbėjai visame pasaulyje ir, žinoma, čia - Lietuvoje.



Andrius Rio siūlo nepraleisti renginio

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ian Pooley atradau prieš daugiau nei dešimt metų su visiems gerai žinomu „What's Your Number". Ne tik tuo metu, bet ir daug metų vėliau grojo jį beveik visi, kas buvo susiję su house muzika. Gerų atsiminimų neištrinsi ir šį kartą - gero vardo taip pat. Kaskart atvykęs Ian stebina muzikos parinkimu, todėl siūlau niekam nepraleisti artėjančio pasirodymo“, - sako kartu su juo grosiantis Andrius Rio.

„Ian Pooley yra gyva šokių muzikos legenda. Sukūręs begalę puikių singlų, albumų ir kompiliacijų. O tokia remiksų kolekcija gali pasigirti tikrai ne kiekvienas prodiuseris. Manau, kad savu laiku šis žmogus padarė nemažai įtakos daugeliui house muzikos didžėjų bei prodiuserių visame pasaulyje“, - tvirtina kitas renginio didžėjus Saulty.



Ian Pooley


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų