REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien vėl populiari dainininkė Vaida Genytė laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ pirmą kartą atskleis, kokią kainą jai teko sumokėti už tai, kad po ilgos užmaršties ji ir vėl galėtų grįžti į sceną.  

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais „Žvaigždžių duetuose“ sužibėjusi Vaida  neslepia – po muzikinio projekto ji labai pasikeitė.  Dabar ji nebe ta, kukli ir savimi nepasitikinti mergaitė, kokia buvo anksčiau.  „Nebijau kovoti už save, nebijau pasakyti, jog aš – esu geriausia, jog  profesionaliausiai atliksiu vieną ar kitą dainą“, - šiandieną sako Vaida.  

REKLAMA

Daugybę metų bandžiusi susigrąžinti prarastą populiarumą dabar ji daro viską, kad būtų pati ryškiausia žvaigždė. Ir nors daug kas Vaidą kaltina arogancija bei pasipūtimu, ji ir neslepia, kad būti „visų drauge“ tikrai nenori.  

Vaidos stiprybę puikiai atspindi ir jos išvaizdos metamorfozės.  „Buvau per stora“, - netikėtai sako ji, kai paklausiame, kodėl anksčiau jai vis nepavykdavo grįžti į sceną.  Tačiau sykį užpykusi ant „storule“ ją pravardžiavusios draugės Vaida per tris mėnesius numetė 20 kilogramų.

Vaidos Genytės sugrįžimo į didžiąją sceną istorija - jau šį antradienį 20.30 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų