REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Vilnių apgaubęs mados renginys išvaikė paskutinį žiemos snaudulį ir įnešė naują azartą puoštis, žibėti bei stengtis atrodyti kuo gražiau.

REKLAMA
REKLAMA

Videoreportaže žiūrėkite kolekcijų pristatymo akimirkas iš antros festivalio „Mados infekcija“ dienos.

REKLAMA

„Balsas.lt“ trumpai apie festivalyje pristatytas rūbų kolekcijas ir jų autorius:

„Mados infekcijos“podiumu žengė (vieno garsiausių pasaulio menininkų Jan Fabre studijoje patirties įgijusios) Annettės Kölling kurti modeliai. Jų siluetai „žaidė“ tamsos ir šviesos kontraste. Kolekcijos akcentai: galvas puošiančios gėlės, siūbuojantys, plazdantys ir nuo audinio besiveržiantys drugeliai.


Lauros Dailidėnienės kolekcija „Ozonas“ provokavo ne tik itin aptemtais įvairių atspalvių kostiumais, bet taip pat po audiniu slepiamais manekenių veidais. Kolekcijos pabaigoje, akims lyg atgaiva, išnyra daugiau spalvų ir blizgesio.

REKLAMA
REKLAMA


Žiūrovų dėmesį prikaustė talentų paieškos konkurso „Injekcija“ nugalėtojai Dainius Bendikas ir Benas Staškauskas su kolekciją „Infiltruoti“.



Mados Infekcijos debiutantė Jurga Sutkutė „Kabura“ kolekcijoje pavaizdavo už šarvų besislepiantį žmogų, kuris nedrįsta eiti vienas.

Arčiausiai to, ką biuruose galima išvysti kiekvieną dieną – veiklią, rafinuotą, šiuolaikinę moterį, kolekcijoje atspindėjo dizainerių Seržo Gandžumiano, Ramunės Strazdaitės, Gabrielės Januškevičiūtės, Jolantos Rimkutės ir Ievos Ševiakovaitės iniciatyva sukurta kolekcija.



Sandra Straukaitė („Mados infekcijos“idėjos autorė) pademonstravo kaip derinti įvairiausius audinius, siluetus, stilius, ilgius tiek vyro, tiek moters aprangoje. Iš pirmo žvilgsnio buvęs chaosas akimirksniu sklaidosi ir įgauna žavesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų