REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į klausimą  „Kas naujo  „Veidų lenktynių“ dešimtuke?“ šią savaitę būtų sudėtinga atsakyti: nei vienas lenktynių dalyvis neiškrito, nei vienas nesugrįžo, nėra ir naujokų.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtuko senbuviai taip pat ne itin azartiškai lenktyniavo: turimų balų sumą padidino tik keturi dalyviai.

REKLAMA

Geltonoji spauda praėjusią savaitę buvo šiek tiek  „ataušusi“: skyrybų ir vedybų dramos jau išnagrinėtos, beliko tenkintis likučiais. Nors Asta Valentaitė praeitą savaitę ir atšventė 28-ąjį  gimtadienį, tačiau tai darė taip ramiai, jog net kandžiausias žurnalistas nerado prie ko prikibti.

Tuo tarpu Agnė Jagelavičiūtė, anot jos pačios, visuomet gyvena ramiai. O tariami skandalai tėra gero bulvarinės spaudos atstovų darbo rezultatai.

REKLAMA
REKLAMA

Tik Mantas Petruškevičius  „iš mados“ vis dar neišeina. Stilistas yra užsiminęs, kad vaikščiojimas po vakarėlius jam vis dar teikia džiaugsmo. Palankiai susiklosčius aplinkybėms į tą patį renginį ateina ne tik Mantas, bet ir spaudos fotografai. Tokio susitikimo rezultatas: Petruškevičiaus nuotrauka spalvotame žurnale ir papildomi balai varžytuvėse dėl matomiausio veido titulo.

Nereikėtų pamiršti dar vieno Manto nuopelno: visi politika besidomintys lietuviai jau žino, kad šiam stilistui teko garbė puošti kandidatę į Lietuvos prezidentus - Loretą Graužinienę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiek tiek balų surinko ir Natalija Zvonkė, kuri nuo lyderės Nijolės Pareigytės dabar atsilieka vos vienu tašku. Deja, realių įvykių šios dainininkės gyvenime taip pat nėra. O tai, ką rašo spauda, tėra ankstesnio  jos įdirbio rezultatas.

Savo taškų kraitį truputį padidino ir dalyvavimui  „Eurovizijoje“ besirengiantis Sasha Son. Tačiau tai jo padėties dešimtuke nepagerino: Sasha krenta per vieną poziciją.

Seniai nieko negirdėti ir apie Rūtą Ščiogolevaitę bei Ruslaną Kirilkiną. Tačiau abi šias personas dainas mėgstantis lietuvis kiekvieną šeštadienio vakarą gali pamatyti įsijungęs televizorių.

Kas yra  „Veidų lenktynės“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų