REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiųjų miestų gyventojus labiausiai erzina prasta sveikatos priežiūros ir gydymo sistema bei didelės kainos parduotuvėse.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rodo savaitraščio „Veidas“ skelbiama apklausa, į klausimą, kokios negandos šiuo metu juos labiausiai erzina, 26,4 proc. apklaustų didmiesčių gyventojų atsakė, kad prasta sveikatos apsaugos ir gydymo sistema, 22,4 proc. - didelės maisto ir vartojimo prekių kainos. 15,4 proc. apklaustųjų tarp labiausiai erzinančių negandų nurodė nesaugumą, 13 proc. - nedarbą, 9,4 proc. - tai, kad bankai neduoda paskolų.

REKLAMA

Paklausti, kaip asmeniškai ketina prisidėti savo pačių bei šalies problemų sprendimo, didžioji dalis - 77 proc. - atsakė tiesiog dirbsiantys savo darbą ir taip susikuriantys gerovę. 6 proc. apklaustųjų sakė būsiantys pilietiškai aktyvūs ir sieksiantys paveikti politikus. 3,8 proc. apklaustųjų atsakė, jog nuo jų vis tiek niekas nepriklauso. 3 proc. sakė ketinantys kurti savo verslą. Tuo tarpu emigruodami problemas sakė spręsiantys tik 1,4 proc. apklaustųjų.

„Veido“ skelbiamą 500 Lietuvos didžiųjų miestų gyventojų apklausą tyrimų ir konsultacijų bendrovės „Prime consulting“ atliko kovo 9-11 dienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų