REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kurios kino ir pramogų pasaulio moterys bet kokio amžiaus atrodo tiesiog neįtikėtinai gerai. Tačiau esama ir tokių, kurios bėgant metams atrodo vis gražiau ir gražiau, skelbia moterų žurnalas „Femailfirst.com“.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunystės eliksyrą galite vadinti įvairiai: botoksu, plastine chirurgija, gera genetika, ar tiesiog sveika mityba - nesvarbu. Visus šiuos preparatus (ar jų kombinacijas) yra išbandžiusi ne viena garsenybė, atrodanti perpus jaunesne, nei yra iš tikrųjų.

Kai kurios aktorės atvirai deklaruoja, jog bėgančius metus stengiasi stabdyti plastinės chirurgijos pagalba. Kitos tikina, jog puiki išvaizda – tai viso labo gebėjimo savimi rūpintis, mokėjimo teisingai maitintis ir valios treniruotis iki pakvaišinimo rezultatas.

REKLAMA

Moterys, kurios su kiekvienais metais atrodo gražiau, primena pagrindinį herojų iš kino juostos „Keista Bendžamino Batono istorija“ (The Curious Case of Benjamin Button), kuriame vaidino Bradas Pittas. Jo personažas šiame filme yra senyvas, su laiku vis jaunėjantis vyras, galiausiai pasiekiantis vaikystę.

Panašiai nutinka ir kai kuriomis garsioms moterims, kurios būdamos solidaus amžiaus vis dar atrodo pritrenkiamai. Maža to, perkopusios į penktąjį, šeštąjį dešimtmetį, atrodo daug geriau, nei tada, kada jos buvo dvidešimties. Visai kaip ir Bendžaminas Batonas.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, Madonna, neseniai atšventusi 50-metį, savo išvaizda pranoksta ne vieną trisdešimtmetę. Švęsdama savo naujos dainos pasirodymą, ji nepabijojo apsinuoginti ganėtinai atviroje foto sesijoje su 22 metų brazilų modeliu.

Pasak „Femailfirst.com“, aktorė Sharon Stone dabar taip pat atrodo geriau, nei kada anksčiau. Tą ji įrodė vaidindama kino juostoje „Esminis instinktas 2“. Retai pasitaiko, kad kino žvaigždė atrodytų patraukliau filmo tęsinyje, nei pirmojoje juostos dalyje.

Švytinčios odos ir trumpų plaukų aktorė niekada neatrodė labiau spinduliuojanti, nei dabar.

Sakoma, jog aktorė Demi Moore išleido daugiau nei 200,000 svarų sterlingų vien tam, kad išvaizda „sugrįžtų“ į tuos laikus, kuomet 2003 metais ji filmavosi „Čarlio angeluose“. Jei kada esate matę šį filmą, įsitikinsite, kad pinigai buvo išleisti ne veltui,. Dingo rūstus antakiai, trumpas moteriškas kirpimas ir išblyškusi oda. Visa tai pakeitė bronzinės spalvos įdegis, ilgi, gražiai krentantys plaukai, balti dantys ir tobulai sutvarkyta antakių liniją.

Netgi Jennifer Aniston, greitai atšvęsianti keturiasdešimtąjį jubiliejų, atrodo labiau spinduliuojanti ir savimi pasitikinti, nei kad tada, kai žengė pirmuosius žingsnius televizijoje. Ir jei anksčiau jos išvaizdai buvo prikišami kampuoti žandikauliai, dabar sunku prie to prikibti: aktorė išmoko paslėpti savo trūkumus ir pabrėžti privalumus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų