REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Klaipėdos skyriaus tarybos nariai ruošiasi kreiptis į partijos Priežiūros komitetą, prašydami įvertinti Naglio Puteikio atšaukimą iš frakcijos seniūno pareigų.

REKLAMA
REKLAMA

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, jog kad keturi šios partijos nariai – Marius Usonis, Eugenija Odebrecht, Vytautas Pranciškus Mickus, Kęstutis Gabšys, esantys savivaldybės taryboje, savavališkai - nežinant skyriaus tarybai, atšaukė Naglį Puteikį iš frakcijos seniūno pareigų.

REKLAMA

Tvirtinama, jog partijos skyriaus taryba tam nepritaria, o toks keturių Klaipėdos konservatorių poelgis laikomas neetišku bei žalingu partijai.

 Mano manymu, partijos pirmininko nušalinimas nuo frakcijos seniūno pareigų yra žalingas pirmiausia pačiai frakcijai, - teigia skyriaus tarybos narys Alfonsas Vildžiūnas. - Skyriaus tarybos manymu, Naglis Puteikis ; adekvačiai išreiškia partijos nuomonę ir atstovauja miestiečių interesams. Pagaliau, juo kaip skyriaus vadovu, pasitikėjimą išreiškė ir TS-LKD Klaipėdos skyriaus narių dauguma, kovo 1-ąją perrinkdama jį skyriaus vadovu. Už Naglį Puteikį balsavo 247 partijos nariai, o už jo oponentą Vytautą Pranciškų Mickų – 50.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų