REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos žvaigždė Penelope Cruz pareiškė, kad „Oskaro“ statulėlė, kurią ji praėjusį mėnesį laimėjo už antraplanį vaidmenį Woody Alleno filme „Vikė, Kristina, Barselona“, jau ir taip su ja apkeliavo daugybę pasaulio šalių, tad nuo šiol „liks namuose“ Ispanijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė praėjusią savaitę pirmą kartą po „Oskarų“ teikimo ceremonijos viešai pasirodė tėvynėje. Drauge su režisieriumi Pedro Almodovaru ir visa filmavimo grupe ji Madride pristatė naują filmą „Los Abrazos Rotos“.

REKLAMA

„Oskaras“ atkeliavo su manimi į Ispaniją ir čia pasiliks“, - atsakė P.Cruz į klausimą apie statulėlę. P.Almodovaras papasakojo, kad jam pelnius „Oskarą“ už filmą „Viskas apie mano motiną“ žmonės ateidavo į jo namus ir bučiuodavo jo „Oskarą“, tarsi šis būtų gyvas. „Jaučiausi, lyg turėčiau kūdikį“, - sakė režisierius.

P.Cruz atskleidė labai gerai suvokianti, kokia laimė jai nusišypsojo ir kaip P.Almodovaras ja pasitiki. „Jo filmų buvau apsėsta dar nuo tada, kai buvau maža mergaitė. Dabar juos mėgstu dar labiau, nes jis yra mano draugas ir labai svarbus asmuo mano gyvenime, - kalbėjo aktorė. - Jei kas nors pasakytų, kad nuo šiol visą gyvenimą turėsiu dirbti tik su vienu režisieriumi, pasirinkčiau tik jį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų