REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklapis „Olialia.lt“ pradeda naują rubriką „Olialia“ mergaitės rekomenduoja, kurioje - gražiųjų lietuvaičių patarimai visais skaitytojams rūpimais klausimais.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame straipsnyje, daugelio „Olialia.lt“ lankytojų pageidavimu –  žaviųjų merginų patarimai grožio puoselėjimo klausimu.

REKLAMA

Miglės Ščiavinskaitės patarimai:

Daug kas manęs teiraujasi, kokios priemonėmis pavyksta išsaugot baltus dantis. Paslaptis paprasta – kartą per savaitę juos valau dantų pasta, sumaišyta su paprasta valgomąja soda ir ant jos dar užlašinu citrinų sulčių. Šis metodas veikia kaip balinamosios kabės. Tik svarbu tuo piktnaudžiauti – kad nesusigadintumėte dantų.

Geras būdas norint išsaugoti sveikus plaukus ir išvengti jų slinkimo – kiekvieno plovimo metu išskalauti juos su kosmetiniu žibalu.

REKLAMA
REKLAMA

Aurelijos Jacenkos patarimai:

Viena mano grožio paslapčių – veido prausimas negazuotu mineraliniu vandeniu. Sušlapinu vatos tamponėlį ir valau veidą, drėkinu jį tokiu būdu net kelis kartus per dieną. Kartais mineraliniu vandeniu plaunu ir plaukus, bet tai darau retai – vandens susinaudoja labai daug.

Be galo geras būdas švelninti kūno odą – maudynės pieno vonioje. Į pripildytą karšto vandens vonią reikia įpilti keletą stiklinių naminio pieno. Ne veltui apie merginas yra sakoma - „kaip iš pieno plaukusi“.

Oksanos Pikul patarimai:

Labai mėgstu pasilepinti ramunėlių arbatos pakeliais – tai puikus kompresas pavargusiams paakiams. Arbatą labai naudingą sušaldyti ir į ledo kubeliais,  paskui jais išmasažuoti veidą. Be to, man bent 2 litrai vandens per dieną yra būtini. Vanduo ir miegas yra dvi grožio paslaptys, kurias turėti žinoti kiekviena mergina.



Deimantės Žukaitytės patarimai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mano grožio paslaptis, kuria aš noriu pasidalinti su visais, yra vitaminai. Vartoju GNLD aukščiausios kokybės, mokslininkų sukurtus maisto papildus, kurie yra sukurti iš natūralių produktų. Juos vartodama jaučiuosi sveika ir žvali – tai ir yra mano grožio paslaptis.

Na, o visos puikiai žinome, kad gražią, stangrią odą mums padeda išlaikyti masažai. Kol dar neuždirbu tiek, kad galėčiau lepintis kūno masažais grožio salonuose aš prašau draugo pagalbos – jis ištrina mano kūną įvairiais masažiniais aliejais.

Sandros Damušytės patarimai:

Žinau gerą receptą sausai odai, jis ypač naudingas vasarą, kuomet atsiranda egzemos, išsausėję odos ploteliai. Tereikia šviežiu kefyru gausiai ištepti veidą ir kaklą, palaikyti 10 - 15 min. ir nuplauti vėsiu vandeniu. 

REKLAMA

Dianos Motekaitienės patarimai:

Negyvas odos ląsteles labai gerai pašalina ir puikiai drėkina tokie kūno šveitikliai: sumaišykite cukrų ar jūros druską su alyvuogių aliejumi, nušveiskite kūną ir nuskalaukite vandeniu. Šlaunis ir pilvą naudinga šveisti kavos tirščiais – tai pastebimai stangrina odą, mažina celiulito požymius.

Šviesiaplaukės, norinčios dar šiek tiek pašviesinti savo plaukus gali juos perskalauti citrinos sultimis ir keletą valandų pabūti saulėje. Citrinos rūgštelė taip pat naudinga ir nagams – juos labai stiprina ir balina. Tokioje vonelėje nagus reikėtų laikyti penkias dešimt minučių.

REKLAMA

Jolitos Gailevičiūtės patarimai:


Visuomet stengiuosi kuo daugiau laiko skirti miegui, tuomet oda būna pailsėjusi ir atsigavusi. Bet koks miego trūkumas greitai atsispindi veide – paburksta paakiai, suglemba oda, išryškėja raukšlelės. Miego metu vyksta atstatomieji odos procesai, todėl net geriausi kremai ar masažai neatstos keleto valandų „grožio miego“.

Anos Surgunt patarimai:

Merginoms pasiūlysiu kelis grožio receptus: tai miegas, sveikas gyvenimo būdas, sportas, sakingos soliariumo procedūros, vitaminai, kokybiška kosmetika (jos naudoju minimaliai). Plaukus puoselėju naudodama „Body Shop“ kosmetiką su braziliškais riešutais. Tačiau aš manau, kad tikrasis grožis turi sklisti iš vidaus.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renatos Narkūnaitės patarimai:

Suprantu, kad visi kalba apie krizę, bet nepamirškime palepinti ir savęs. Masažai, o ypač gydomieji padės pamilti savo kūną ir save. O pamilus save Jus pamils ir kiti. Artėja pavasaris, vasara, tad siūlyčiau jau dabar pradėti masažuoti problemines kūno vietas. Paieškoje internete tikrai rasite, masažo paslaugų už prieinamų kainą. Aš ir pati taip save palepinu - rezultatai tikrai pastebimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų