REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kevinas Garnettas grįžta į „Celtics“ rikiuotę

Vienas geriausiai besiginančių šio sezono lygos krepšininkų Kevinas Garnettas Bostono „Celtics“ komandai negali padėti jau daugiau nei mėnesį, t.y. nuo vasario 19 dienos, kai rungtynėse su Jutos „Jazz“ klubu patyrė kelio traumą.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos prezidentas Danny Ainge‘as tiki, jog Garnettas netrukus turėtų pasirodyti aikštėje. Ainge‘ą sužavėjo puolėjo demonstruojama forma treniruočių metu. Be to, K.Garnettas skrido su komanda kartu į San Antonijų, kur „Celtics“ pradės rungtynių išvykoje seriją.

REKLAMA

„Garnettas atrodo geriau ir parodė didelius gyvybės ženklus. Ypač per pastarąsias dešimt dienų. Jam prireikė laiko įsivažiuoti, tačiau pastarąją savaitę Kevinas atrodė labai gerai. Jis juda greičiau, atrodo žvalesnis. Vis dar stebime krepšininko progresą, tačiau esu įsitikinęs, kad jis netrukus pasirodys aikštėje“, - kalbėjo D.Ainge‘as.

Neatmetama galimybė, kad Garnettas aikštėje gali pasirodyti jau artimiausiose „Celtics“ rungtynėse su „Spurs“. Čempionų kapitonas Paulas Pierce‘as tikisi, jog į aikštę sugrįžus pagrindiniems komandos žaidėjams „Celtics“ sugrįš į savas vėžes.

„Manau, kad atsigausime, kai į aikštę sugrįš Kevinas ir likę startinio penketo žaidėjai. Todėl, kad jie žino, kaip reikia žaisti“, - K.Garnetto ir R.Alleno sugrįžimo laukė Pierce‘as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų