REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio savaitgalio LKL rungtynių prognozės

Šį savaitgalį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komandos sužais ketverias rungtynes. „Kaunas Triobet“ komanda namuose susitiks su „Sūduvos“ krepšininkais, „Žalgiris“ viešės Alytuje, „Šiauliai“ savų žiūrovų akivaizdoje priims „Lietuvos rytą“, o „Aisčiai“ Kaune bandys įveikti „Nevėžio“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienis (03.20)

„Kaunas Triobet” – „Sūduva“

Kauniečiai svečius iš Marijampolės turėtų priimti su deramu svetingumu. LKL debiutantai galvoja tik apie pergalę, todėl jokių atsipalaidavimo požymių šiame mače iš šeimininkų pusės tikrai nebus.

„Manau, kas mūsų galimybės yra šimtaprocentės . Nėra jokių abejonių. Gal ir labai pasitikinčiai gali nuskambėti šie mano žodžiai, tačiau mes būtinai turime „paimti“ šeštąją vietą. Turime laimėti visas likusias rungtynes“, - neseniai kalbėjo „Kaunas Triobet“ vyriausiasis treneris Rimvydas Samulėnas.

Ar būsimieji kauniečių varžovai ras kontrargumentų šiems stratego žodžiams? Netrukus sulauksime „Sūduvos“ komandos atsakymo.

REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Kaunas Triobet” – „Sūduva“ 85proc. prieš 15 proc.

Šeštadienis (03.21)

„Žalgiris“ - „Alytus“

Turbūt retas kuris abejoja, jog žalgiriečiai su tokiu iššūkiu nesusitvarkys. LKL čempionai yra akivaizdūs mačo favoritai, o „Alytaus“ krepšininkų garbės reikalas – kaip įmanoma labiau jiems pasipriešinti . Kad ir kaip susiklostys šios rungtynės (bus kažkokia intriga ar jos visai nebus), vietos sirgaliai neturėtų nusivilti - šeštadienį jie turėtų išvysti gražų krepšinį.

REKLAMA
REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Žalgiris“ - „Alytus“ 99 proc. prieš 1 proc.

„Šiauliai“ - „Lietuvos rytas“ (LTV)

„Vyrams priekaištų turiu tik dėl gynybos, - po paskutinių LKL rungtynių su „Aisčiais“ kalbėjo „Šiaulių“ treneris Antanas Sireika. "Puolėme tikrai gerai, bet kauniečiams leidome pelnyti tikrai pernelyg daug taškų. Buvau ramus, nes visas rungtynes turėjome akivaizdžią žaidybinę persvarą. Nepatenkintas esu tik vienu - prastoka gynyba, kurią reikia tobulinti“.

Na, dvikova su „Lietuvos rytu“ bus labai geras egzaminas – ar krepšininkai išgirdo trenerio priekaištus dėl gynybos, ar atsižvelgė į stratego kritiką. Šiauliečiai šį sezoną jau kartą nugalėjo vilniečius SEB BBL turnyre, tačiau tuomet „Lietuvos ryto“ strategas leido pailsėti savo lyderiams,o ir pergalės kaina nebuvo tokia didelė, kokia ji yra LKL čempionate, kur vilniečiai dar kovoja dėl pirmosios vietos turnyrinėje lentelėje. Kiek labai „Šiauliai“ apsunkins LKL vicečempionų kovą dėl reguliariojo čempionato nugalėtojų vardų? Netrukus pamatysime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

lkl.lt prognozė: „Šiauliai“ - „Lietuvos rytas“ 15 proc. prieš 85 proc.

Sekmadienis (03.22)

„Aisčiai“ - „Nevėžis“

Kauno komandos laukia dar vienas rimtas iššūkis– šįkart svečiai iš Kėdainių.

Nors „Nevėžio“ komanda jau praktiškai turi susitaikyti su ketvirtąja vieta LKL turnyrinėje lentelėje, tačiau tai nereiškia, kad į Kauną jie vyks pralaimėti. Šį sezoną Kėdainių komanda demonstruoja stabilų krepšinį ir varžovams pakankamai retai leidžia džiaugtis pergalėmis. Tuo tarpu „Aisčiams“ pergalė prieš „Nevėžį“ būtų tas paskutinis šiaudas, kurį kauniečiai turi pagriebti, norėdami dar bent teoriškai pakovoti dėl aukštesnės (nei aštuntosios) pozicijos LKL turnyrinėje lentelėje. Todėl sekmadienį Kaune gali būti karšta.

lkl.lt prognozė: „Aisčiai“ - „Nevėžis“ 35proc. prieš 65proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų