REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teatro ir kino aktorius Marius Jampolskis, visiems puikiai žinomas iš serialo „Moterys meluoja geriau“, vaidins kalinį daugiaserijiniame filme „Nemylimi“.

REKLAMA
REKLAMA

Auksinį scenos kryžių ir „Sidabrinę gervę“ laimėjęs aktorius seriale „Nemylimi“ sukūrė kalinio vaidmenį.

REKLAMA

Paklaustas, kaip jam patinka vaidinti kalėjime, Marius ironizavo: „Būtų nieko, jei tai nebūtų tikras kalėjimas. Tokie filmavimai greitai išvargina. Reikia daugiau moralinių pastangų.“

Lietuvos nacionaliniame dramos teatre vaidinantis M.Jampolskis teigia, kad jį domina kiekvienas naujas projektas, tačiau pastarieji jo personažai serialuose išties ypatingi.

„Nemylimuose“ mano herojus toks vietinis kalėjimo gyventojas, viską puikiai toje aplinkoje išmanantis“, - sakė Marius. Aktorius prisipažįsta, kad šiam vaidmeniui reikėjo ir gerokai daugiau ruoštis.

„Teko susipažinti su vietiniu žargonu, išmokau naujų žodžių. Ten net lova vadinama kitaip. Taip pat sužinojau apie kalėjime esančią hierarchiją. Visą, na, bent dalį vidinės tvarkos. Turėjau nemažai patarėjų. Seriale statistais dirba buvę kaliniai, jie man suteikė daug specifinės informacijos“, - apie naujo vaidmens subtilybes pasakojo Marius.



Inga GOBAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų