REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl garbaus amžiaus moters nužudymo įtarimai pareikšti trims asmenims, vienas jų - nepilnametis.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip BNS informavo Kauno apygardos prokuratūros atstovė Zita Gaižauskienė, septintą dešimtį baigianti moteris I. K. rasta nužudyta sausio 28 dieną Pagynės kaime (Kauno rajone). Policija tuomet parnešė, kad moters lavonas buvo su muštinėmis žaizdomis galvoje.

REKLAMA

Prokuratūra pranešė, kad atliekant ikiteisminį tyrimą trys šiuo nusikaltimu įtariami asmenys sulaikyti šią savaitę.

Ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis prokuroras Andrius Kiuršinas trečiadienį kreipėsi į Kauno rajono apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės - suėmimo - skyrimo dviems įtariamiesiems.

Teismas įtariamam nužudymu Kauno rajono gyventojui, niekur nesimokančiam ir nedirbančiam nepilnamečiui skyrė suėmimą 10 dienų, o kitam įtariamajam devyniolikmečiui profesinės mokyklos moksleiviui K .S. - suėmimą 3 mėnesiams.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiam įtariamajam 35-erių R. R. prokuroro nutarimu skirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir dokumentų paėmimas.

Turimais ikiteisminio tyrimo duomenimis, suimti įtariamieji anksčiau neteisti. Tikslūs nusikaltimo motyvai ir faktinės aplinkybės šiuo metu yra nustatinėjamos, toliau atliekami ikiteisminio tyrimo veiksmai.

Įstatymas numato, kad tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų