REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

48-erių metų ispanų strategas Rafaelis Benitezas, laikomas vienu geriausių futbolo trenerių visame pasaulyje, vakar pratęsė kontraktą su Anglijos „Premier“ lygoje rungtyniaujančiu FC „Liverpooliu“.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal naują sutartį prie šios ekipos vyriausiojo trenerio vairo ispanas liks iki 2014 metų.

„Mano širdis priklauso „Liverpooliui“, todėl esu labai laimingas, kad pavyko pasirašyti naują kontraktą. Aš myliu šį klubą, jo sirgalius ir miestą. Kai tau sudaromos tokios geros sąlygos dirbti, tiesiog neįmanoma jų to atsisakyti“ – tikino R. Benitezas.

REKLAMA

„Niekada neslėpiau, kad čia noriu užsibūti ilgai. Sudaręs naują sutartį galiu būti tikras, kad iki tol, kol ji pasibaigs, aš Liverpulyje būsiu praleidęs jau daugiau nei dešimt metų“ – džiaugėsi ispanas.

Priminsime, kad R. Benitezas į „Liverpool“ klubą atvyko 2004 metais, kai paliko CF „Valencią“. Nuo to laiko jam nepavyko nė karto laimėti Anglijos pirmenybių, bet 2005 metais jis su „Liverpool“ vienuolike triumfavo UEFA Čempionų lygos turnyre.

Ypač sėkminga strategui buvo paskutinė savaitė, kurios metu jo auklėtiniai nepadoriu rezultatu 4:0 „Anfielde“ sutriuškino Madrido „Realą“ ir įspūdingai net 4:1 „Old Trafforde“ patiesė „Manchester United“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų