REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikų žaidimą šį sezoną demonstruojantis Anglijos futbolo čempionės „Manchester United“ komandos vartininkas Edvinas Van der Saras sulaukė kvietimo prisidėti prie Olandijos rinktinės 2010 metų pasaulio čempionato atrankos rungtynėse su Škotijos ir Makedonijos futbolininkais, tačiau pasiūlymą atmetė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia 38-erių metų futbolininkas, kuris šalies rinktinės garbę gynė net 130 kartų, nacionalinė komanda jam jau yra užversta knyga. Vartininkas apie pasitraukimą iš rinktinės paskelbė po 2008 metų Europos čempionato, tačiau spalį sugrįžo ir sužaidė dvejas planetos pirmenybių atrankos rungtynes su Islandija ir Norvegija.

REKLAMA

E. Van der Saras šiame Anglijos čempionato sezone pasiekė „sausų vartų“ rekordą. Pagrindinis „Manchester United“ komandos vartų sargas net 1311 minučių nepraleido įvarčio.

Olandijos rinktinės treneriai su vartininku problema susidūrė po to, kai Martenas Stekelenburgas prarado pagrindinio vartininko poziciją Amsterdamo „Ajax“ klube, o Henkas Timeris ir Maiklas Vormas patyrė traumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų