REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Devinas Harrisas šį sezoną gali nebežaisti

Naujojo Džersio „Nets“ komanda šį reguliarųjį NBA sezoną gali užbaigti be savo lyderio Devino Harriso. Atlikus išsamius medicininius tyrimus paaiškėjo, jog įžaidėjas ne tik pasitempė sausgysles dešiniajame petyje, bet ir susimušė deltinį raumenį.

REKLAMA
REKLAMA

„Nets“ vadovai neturi suplanavę sugrįžimo datos Harrisui, nes lieka neaišku kokio rimtumo gali būti minėti sumušimai. Bijoma, kad įžaidėjas aikštėje šį sezoną gali ir nepasirodyti.

REKLAMA

Kaip žinia, Naujojo Džersio klubas vis dar kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas. „Nets“ šansai tai padaryti mažėja su lyg kiekvienu komandos pralaimėjimu. Paskutinėje vietoje, garantuojančioje tolimesnį etapą, šiuo metu esanti Čikagos „Bulls“ ekipa lenkia „Nets“ klubą jau trimis pergalėmis.

Iki reguliaraus sezono pabaigos Naujojo Džersio krepšininkams liko sužaisti 15 rungtynių, kuriose jų varžovais bus tokios komandos kaip Klivlendo „Cavaliers“, Los Andželo „Lakers“, Orlando „Magic“ ir Bostono „Celtics“. Komandai dėl problemų su teisėsauga negali padėti ir puolėjas Seanas Williamsas.

Tuo tarpu 25 metų 191 cm ūgio Harrisas šį sezoną „Nets“ gretose sužaidė 60 rungtynių. Per jas įžaidėjas aikštėje praleisdavo maždaug po 37 minutes, per kurias į varžovų krepšį vidutiniškai įmesdavo 22,6 taško, po krepšiais atkovodavo 3,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 7 rezultatyvius perdavimus ekipos draugams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų