REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Charivari Records pavasariui pristato roko porciją

Balandžio ir gegužės mėnesiais pasirodys nauji nekomercinės muzikos įrašų leidyklos Charivari Records darbai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus šviežiausi A.LT 2008 geriausios roko grupės nominantų Spički ir .D.S.. įrašai. Pastarieji muzikantai Charivari patikėjo jau trečiąjį albumą, o su Spički bendradarbiaujama pirmąsyk.  

REKLAMA

Jau kitą mėnesį pasirodysiantis septyniolika metų muzikuojančių Spički albumas „Poslednij“ bus šeštasis jų diskografijoje. Ar „Poslednij“ tikrai paskutinis degtukų žybsnis, ar tik naujas grupės pokštas, paaiškės vėliau. Tačiau neabejotina, kad balandžio 17 d. klube „Musė“ pristatydami naująjį albumą Spički užkurs tikrą pirtį.  

2007 m. susibūrę vilniečiai .D.S.., per praėjusius metus išleido albumą bei EP, neseniai surengė koncertus Vilniuje, Kaune, Rygoje ir šiemet susilaukė išskirtinio dėmesio. Apdovanojimuose A.LT 2008  jie buvo ne tik nominuoti kaip geriausia roko grupė, bet ir pateko į metų proveržio kategoriją, o jų darbas „Distance“ pretenduoja tapti metų albumu. Naujausias įrašas bus pristatytas gegužės 29 d.

Per dvejus metus kompanija Charivari jau spėjo išleisti keturis albumus, tarp kurių du vilniečių .D.S.., latvių Gaserata ir Trauma Moralis darbai, bei suorganizuoti įsimintinų instrumentinio roko koncertų.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų