REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje „SNAP!” gaivins „eurodance“ bangą

Uostamiesčio naktiniame klube „Dr.Who“ šį šeštadienį tikimasi sulaukti senųjų diskotekų vilkų antplūdžio, nes čia vieninteliam pasirodymui atvyksta vieni žinomiausių „eurodance“ srovės herojų - grupė „SNAP!”.

REKLAMA
REKLAMA

Pamenate mokyklos šokius aktų arba sporto salėse skambant Rozzalla kūriniui „Everybody's Free“ arba Technotronic jėgagrojui „Pump Up The Jam“?

REKLAMA

Į aptysusius megztinius ir „bananinius“ džinsus įvilkta nostalgija išliko daugelio širdyse – juk tada tai būdavo vienintelė vieta romantiškiems nuotykiams ir laisvalaikiui. Arba kitaip sakant geriausi klubai mieste, į kuriuos trokšdavo patekti net ir tie, kurie mokyklas senai baigė.

Praėjus 20 metų nuo tų laikų, klubas „Dr.Who“ kviečia sugrįžti į praeitį vienai nakčiai ir prisiminti juokingus šokių žingsnelius bei pamaitinti sielą sentimentais, kuriuos sužadins gyvas legendinės grupės SNAP! pasirodymas.

REKLAMA
REKLAMA

„Patys nekantraujame išvysti vieną galingiausių pasirodymų klubo istorijoje, - atviravo koncerto organizatoriai, - Iš spintų jau senai išsitraukėme senus bliuzonus, o kontoroje kasdien iš „YouTube“ portale esančių senų vaizdo klipų mokomės kaip šokti pagal tokią muziką.“

1990 m. kolonėles sudrebinusio megahito „The Power“ autoriai - vokiečiai Luca Anzilloti bei Michael Munzing - paliko ne vieną ryškų pėdsaką šokių muzikos istorijoje ir iki šiol laikomi viena sėkmingiausių prodiuserių komandų Europoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per savo beveik du dešimtmečius trunkančią karjerą, SNAP! į pasaulį paleido ne tik žinomiausią kūrinį „The Power“, bet ir krūvą kitų elektroninės muzikos perliukų: „Rhythm Is A Dancer“, “Do You See The Light”, “Mary Had a Little Boy“ bei kitus.

Ant scenos ir studijoje jiems talkino tokie žinomi atlikėjai kaip reperis Turbo B, Jackie Harris, Thea Austin, Niki Harris, Paula „Summer“ Brown bei Penny Ford.

Pastaroji dainininkė klubo „Dr.Who“ scenoje pasirodys kartu su nauju repo atlikėju Benjamin Lowe. Šis duetas oficialiai atstovauja „SNAP!“ gyvuose koncertuose.

Klausytojų ausis ir akis prieš svečių pasirodymą su 1990-ųjų hitais apšildys Divah Dee pseudonimu pasivadinusi dainininkė Daiva Starinskaitė.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų